Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla. Pohodový a přímočarý film, který si užijí zvláště tatínci spolu se syny. Tým filmařů kolem slavné dvojice dokázal do zvukového filmu přenést poetiku němých grotesek. To oceňuji. Choreografie bitek je dokonalá, někdy až příliš. Trochu špinavosti a neotesanosti by neškodilo. Načasování (nejen) fyzických vtipů je skvělé, ani scénář není hloupý. Enzo Barboni dokonale pochopil chemii mezi Spenzerem a Hillem a napsal jim film přímo na tělo. Nepitvoří se, ani moc nepředvádí, ale ležérně a chlapsky pohodově sype jednu legendární scénku za druhou a přitom to drží pohromadě a je to jaksi lidsky obyčejné. Ale v tom je právě síla tohoto letního hicu (hitu). ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé jednoho letního večera v roce 1995. Do dneška si pamatuju, jak jsem pak ještě nadšeně vyprávěl svýmu bratrovi, jaká to byla hrozná prdel a že může litovat, že to neviděl, aniž bych v ten okamžik tušil, že za chvilku se mi stane poměrně dost brutální úraz a já se ještě téhož večera projedu sanitkou a budou mě sešívat na chirurgii... Pak jsem ten film ještě několikrát viděl po X letech a měl jsem z toho vždycky takovej zvláštní pocit. Myslim, že na tenhle film do smrti nezapomenu. Jinak podle mě je to jeden z těch lepších filmu s dvojicí Spencer & Hill, ale já na něj mam docela nepěkný vzpomínky. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)
  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama