Reklama

Reklama

Rihanna: Loud Tour Live at the 02

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2012, 111 min

Režie:

Nick Wickham

Hrají:

Rihanna

VOD (1)

Druhé koncertní DVD barbadoské zpěvačky Rihanny. Záznam byl natočen běhém tří vyprodaných koncertů v londýnské O2 aréně v prosinci roku 2011 a obsahuje i mnoho záběrů ze zákulisí. Turné podporuje její páté studiové album "Loud", ale do setlistu zařadila i své hity z předchozích alb a v přídavku vystoupila s tehdy novým singlem "We Found Love" z šestého studiového alba. (MaroMaro)

(více)

Recenze (3)

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Na živo v pražskej O2 aréne... musím podotknúť, že offcial verzia z Londýna sa na Rihannine vystúpenie z Prahy ani trochu nehrabe (teda čo sa týka atmosféry fanúšikov). Na skladbu Umbrella dáždniky po celej hale a rovnako tak pri skladbe Cheers všade samé balóniky. We Found Love s Calvinom Harrisom 2x ako bonus.;) ()

Ajka2 

všechny recenze uživatele

Viděla, slyšela a zažila jsem živě v O2 aréně v Praze a musím dát pět hvězdiček. Armosféra byla úžasná, pódiová prezentace strhující a Rihanna? Vybalila svoje největši hity, nemohla tak zklamat. Ze druhé řady na stání si tak odnáším úžasný zážitek. ()

Reklama

prasokote 

všechny recenze uživatele

Viděno live v O2 v Praze. Zpětně musím přiznat, že mne to trošku zklamalo, ale je to i tím, že jsem rok na to viděla live Madonnu a později ještě i Pink, takže pokud mám být objektivní, jinak ani hodnotit nemůžu. A ten špatný zvuk tomu koncertu taky moc nepomohl. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • DVD se natáčelo v prosinci 2011 na posledních třech vyprodaných koncertech v Londýnské O2 aréně, na poslední zastávce "Loud Tour". (MonicaPixie)
  • Celé turné mělo 98 koncertů. Původně jich bylo 100, avšak 2 ve Švédsku musely být kvůli nemoci zrušeny. (MonicaPixie)
  • Celkový výdělek Loud Tour je 90 milionů amerických dolarů, což jej mezi nejvýdělečnějšími tour za rok 2011 dostalo na 7. místo. Průměrná cena vstupenky byla 74,96 amerických dolaru. Celkově bylo prodaných lístků 1 200 800 a průměrný výdělek za jednu show dělal 1 153 846 amerických dolarů. (MonicaPixie)

Reklama

Reklama