Reklama

Reklama

Madonna: Human Nature

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1995, 5 min

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režisér spolupracoval okrem Madonny aj s inými hviezdami hudobného neba. Neneh Cherry, alebo Björk. Práve v tom je podoba istých klipov. Síce možno neoriginálne štýlovo, ale dobre pôsobiace. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Klipu "Human Nature" se moc dobře nevedlo. V hitparádách nezabodoval, vysloužil si přídomek kontroverzní a následně ho odmítli hudební televize hrát. Písnička je pojatá v dosti alternativním stylu a Jean-Baptiste Mondino (pro Madonnu například vedle další spolupráce natočil na počátku devadesátých let rovněž kontroverzní klip "Justify My Love") prokázal i přesto, že klip v podstatě u publika propadl, jak zajímavým režisérem může být, když písnička nemá proporce být dobrou na tzv. první poslech. Obrazové ztvárnění, ve kterém si Madonna jako domina určuje pravidla ve vztahu k mužům a nebohou čivavu (skoro) přetáhne bičíkem, až ochránci zvířat proti klipu ostře brojili, je nepochybně zajímavé. Výsledek je dost zvláštní a k Madonně pasuje. 60% ()

Zajímavosti (1)

  • Díky tomu, jak zde Madonna lehce poplácává jsou čivavu bičíkem, byla pak následně nařčena ze špatného zacházení se zvířaty. (veronica 01)

Reklama

Reklama