Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto boží šílenost! Z Kung Fury přímo čiší osmdesátá léta jak už stylem zpracování, hláškami či použitou muzikou. Ale to už mi asi mělo být jasné v momentu, kdy David Hasselhoff nazpíval promo k tomuto filmu s podtitulem True Survivor. „Fuck you, Kung Fury. Nothing can stop me and my army of death.“ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Podobné ujeťárny moc nevyhledávám. Ale když to pobaví, tak proč ne ? Tu 4 hvězdu jsem nakonec dal a to díky postavě Hitlera. Ten zde prostě neměl chybu. V každém záběru jsem se tlemil, ty jeho grimasy a dokonce i kung fu pohyby – já nemohl. Zbytek tohoto krákometrážního snímku také obsahoval dobré, ujeté scény. Utržení rukou – z toho si hlavní hrdina udělal vrtuli, postava představující Thora (to mě také trošku dostalo) atd atd. Praštěných scén zde bylo dost. Nejvtipnější byl určitě ten Hitler. Kdyby to bylo ještě víc trhlejší a delší, tak by se mi to možná zamlouvalo ještě víc. I tak jsem spokojen. Je to neškodná ptákovina, která svůj účel splnila. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Űbercool padnutí nad kolena nad tím nejbéčkovějším z osmdesátých let, plné absurdních nápadů, kde je všechno neskutečně přestřelené a hlavně - neskutečně zábavné. A plné ukopnutých hlav a policejních triceratopsů. Stopáž je výborná, ale bohužel, i tak se během půl hodiny oběví pár věcí, které nedokázali držet linii geniální pocty, ale sklouzly do lepkavé trapnosti, obzvláště pokaždé, když se objeví Hitler, nic co říká, nebo dělá není vtipné, je to jen a jen debilní a díky tomu dokázala tahle kníratá zrůda Kung Furymu odprznit jednu hvězdičku (spolu s chybějící gradací, neboť i přes nespornou originalitu tu chybí opravdový vrchol). PS: a momentálně to má 88%, což je jasný důkaz krypto-nacistického spiknutí a Pomo musí být členem! PPS: Další důkaz? Díky Pomovi jsme to mohli vidět na čsfd filmovém víkendu v kině! A bylo to boží! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už když David Hasselhoff vydal videoklip ke skladbě True Survivor, jsem si říkal, že tohle prostě bude absolutní brutál. Po vydání jsem neváhal a okamžitě naladil frekvenční vlnu směr nostalgie a absolutní krok zpět. Krok směr zelené plátno, které tady vládne naprosto brutální rukou zákona. Kung Fury je přesně to, co si jen v té nejtajnější myšlence dokážete vysnít, když si vzpomenete na cokoliv akčního, co vzniklo v osmdesátých letech a pod sebou skrývalo cejch USA a Číny. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nehorazne jsem se na tuhle ujetost těšil! Na začátku jsem z některých scén umíral smichy. Hlavně mě nejvíc dostal nasranej hrací automat co všechny fuckoval. Hitler jako zaporak taky dobrý, hackerman a gladiatori, thor.. dobre postavy ale ty přehnaný scénky byli stejně nej. Mrzelo mě ze ta půl hodinka utekla tak rychle. I když ono by to možná omrzelo kdyby to bylo delší na tom konci už jsem se tolik nenasmal. Na amatérský počin ale hodně Supr. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl kompletně natočen před zeleným pozadím. (Spike17)
  • Film byl natočen na digitální zrcadlovku Canon 5D a kameru Sony FS-700. (Hawaj)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama