Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Celkově tři, ale v českém rybníčku lepší průměr. Něco se povedlo ("oni ale nevyhráli"), něco trapně ne (modrý pomocník), od road movie části scénář moc zběsilý. Příjemná hudba Kryštofa Michala. Vyhodit Lichýho a tu hloupu berličku na konci, šlo by to přeci i bez ní. Stryková jako kompars? :-) A Zahradnická nahoře bez. A co to tričko ČSFD? Zajímalo by mě, jestli si ho Babčačka nemusela od POMA koupit... Ale opice dobrá a úd taky pasoval. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Typický, český ... nudný. Opět silně nepovedená (výjimečně nikoliv blbá) česká komedie, která se tváří, jako něco úplně jiného než ve skutečnosti je. Žádná bláznivá jízda o manuálních střevech, kteří si hrají na kutily, ale nuda o několika postavách, kteří buď něco začínají, zachraňují, nebo zjišťují. A tak se nudně řeší manželská krize, nový vztah po xx letech i sexuální orientace a je to tááááková nuda. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Letní kino Maršovice. Úplně ideální letní pohodovka. Na české poměry relativně málo laciných fórků, v podstatě jen jeden (lékařské vyšetření). Všechno ostatní mi sedlo a vážně jsem se pobavila. Milé obsazení (Jitka Čvančarová je má oblíbená žena vamp) a celkově i povedený příběh. Některé scény dovedené do absurdních rozměrů a procitnutí manžela, který měl ženy jen za zboží (pračky, myčky, vařečky a… pohovky), je v klasické rovině "okus svou medicínu". Škoda, že ladění do komedie za každou cenu, trochu ubírá na kvalitě, aby mohlo být finále správně šílené. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli se mám vůbec odvážit, zajít se na tenhle film podívat do kina. Už dlouhodobě mi kvalita českých filmů vadí, tak jako mi vadí to, že se ve všech současných českých filmech točí zhruba 8 stále stejných herců. Není to o tom, že bych je považoval za špatné, jen je prostě nemusím vidět všude. To že u Hodinového manžela jejich přítomnost chybí, mne nakonec přesvědčilo dát filmu šanci a vydal jsem se na něj, podotýkám že jako na druhý film v kině v jeden den :o) Už to že bylo vyprodáno mě dobře naladilo a plný očekávání, jsem se po hlavě zabořil do příběhu. A světe div se, já se bavil a bavil jsem se převelice :o) Že by se český film pomalu probouzel z agónie, ve které už nějakou dobu je, nebo je to prostě jen absencí těch českých superhvězd, které jakoby měli předplatné na roli v každém novém českém filmu... Rozhodně ale Hodinový manžel je skvělá česká komedie, nacpaná decentním vtipem, který je divákovi podáváný v tom správném množství a pořadí a tak se člověku nestane, že by se nudil nebo dokonce nebavil. Sám za sebe mohu návštěvu tohoto filmu doporučit a dávám 4, jelikož bych byl nerad, aby tahle světlá holubička usnula na vavřínech a byla zase na dlouhou dobu poslední kvalitnější český film! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel by mohl být celkem slušnou komedií, kdyby tvůrcům několikrát neupadla soudnost, a oni ji pak chvilku nemohli najít. Několik scén tak působilo jako vysílání pro diváky trpící demencí a já jsem byl rozhodnut pro dvě hvězdičky, třetí kousek jsem nakonec přidal za dobře napsané a ještě lépe obsazené postavy. Škoda těch kiksů ve scénáři, tenhle film měl na víc. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)

Reklama

Reklama