Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá nenásilná zábavná komédia o dvoch blbcoch, dvoch krásnych trojkolkách, dvoch diamantoch, pekných stopárkach, cestovaní po Nemecku a zábavnom rozuzlení. Veľké plus že dej pekne na seba nadväzuje bez zbytočného šetrenia na prekecaných pasážach, vhĺbite sa do deja a ani neviete ako, je koniec.Videné už viackrát a vždy pobaví. Na 80te roky velmi dobré.ws ()

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka: zájezdové autobusy jsou, co se týče dramaturgie filmů, dost nepředvídatelné - i když ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU to dle mého průzkumu jistí (jak nepředvídatelné, že!).... Letos jsme na zájezdu do Italie začali s Poledňákovou krotit krokodýly (pro mne odpadové utrpení), druhý večer pustili kupodivu LET 93, což jsem já a pár lidí ocenilo, ale většina brblala, že pro depresi na dovolené nejsou a tak třetí den nastoupili dva nosáči.... Dosud jsem se s nimi nesetkala a tuším, že se Němci nechali inspirovat dvojicí Spencer/Hill (kteří mne v dětství rozesmávali spolehlivě a nyní většinou), jenže - když dva dělají totéž.... Za celý film mi nepřišel k smíchu jediný gag - pravda, dost lidí se smálo a nejvíc chlapec asi desetiletý, takže asi nejsem správná "cílová skupina"... Ale zase naopak - kdybych měla kam utéct, utekla bych a nikdy bych si nepotvrdila, že německý humor asi nikdy nepochopím.... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tommy a Mike jsou opět bez práce a to by jeden nevěřil, co se může stát, když jeden z nich usilovně hledá místo, aby se mohl nerušeně vymočit. Ano, lehká a přirozená komedie o motorových tříkolkách, krásných stopařkách a ukradených diamantech. Od předešlého snímku výrazný posun co se týče humoru a letní svěžesti, i když o nějakou vydatnou bláznivinu opět nejde. Každý vtip či humorná situace tak nějak ze všeho přirozeně vyjde a jakoby se to celé neslo jen na náhodách. A tak tu jeden gag opět střídá druhý ve své jednoduchosti. Některé jsou již na dnešní dobu hodně apatické, ale opět je potřeba z nostalgického hlediska na celý koncept shlížet okem shovívavým. Jako letní odpočinkový a hlavně naprosto nenáročný film lze snímek přijmout ve své plné parádě. Současný divák jen nesmí být rozmazlený současnými komediálními bláznivinami. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Asi bude špatný počasí. Auta lítaj nějak nízko." Bejvávaly časy, kdy "rypáci" Mike a Thomas vyprodávali kina, rozesmívali sály a vzbuzovali touhu pořídit si vlastní tříkolku. I já jsem po ní toužil a ještě jsem se u toho skvěle bavil. Čas však dokázal, že je to hrozná hovadina s debilním příběhem, několika slušnejma fórama a kvalitu udržely jen ty tříkolky. Nevadí. Tenkrát to svůj účel splnilo a dneska už to beru jen jako nostalgickou raritu. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten případ filmu, kde bych obsadil dvojici Hill & Spencer, vyškrtal bych několik (hodně) trapných scén a přidal bitky, a bylo by to za 5. Záporáky bych sem dal taky z hillspencrovských filmů, ale nadruhou stranu hlavní zaporák vypadá jako Reznick z Odplaty s tím bonusem, že má navíc kovové ucho, takže docela dobrý. Každopadně ta trapnost převládá a skvělého Heřmánka do kladů počítat nebudu. 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)
  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama