Reklama

Reklama

Kung fu Yoga

  • Indie कुंग फ़ु योग (více)
Trailer 1

Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou až moc na levnou produkci se špatnými digitálními triky vykrádající přiznaně Indiana Jonese. Oproti o rok staršímu průšvihu Skiptrace tu ale Chan kope a mlátí bez zběsilého stříhání. Ano, pomáhají mu triky, přiznaně se akce zrychluje, jenže já budu šťastný jak blecha, když budu moci v pětašedesáti trsat a kopat jako on. A vlastně když to srovnám s českými filmy - krásná Disha Patani se tu pere a ukazuje fyzičku (ty přemety okolo Chana nemají chybu), zatímco české herečky povětšinou ukazují prsa. Je to prostě příjemná zábava a docela chápu, proč je to Chanův nejvýdělečnější film v Číně. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Archeolog Jack (Jackie Chan) a Ashmita (Disha Patani) vedou čínsko-indický tým, který má najít ztracený poklad Magadha... Úvodní čtyřminutová akční scéna, která byla kompletně CGI, byla absurdní. Člověk si v ní omlazeného digitálního Jackieho ani pořádně neužije. V průběhu filmu se ještě objeví digitální vlci, lev, hyeny a hadi. K tomu lepšímu patří nápisy CALL ME LITTLE JACKIE / DO NOT TEASE THE CAT na samolepce. Jackie si v tomhle filmu vybral svoji slabší chvilku, protože akci i humor zvládne navzdory věku lépe. Jackie Chan byl jedním z výkonných producentů. Jako akční choreografové mají v závěrečných titulcích kredit Jackie Chan, Stanley Tong, Wu Gang a JC Stunt Team. Lee In Seob má v titulcích kredit jako (nejspíše Jackieho?) Stunt Double. Kung Fu Yoga navštíví zajímavé lokace, animace je dobře udělaná, ale stále jsem měl dojem, že tohle není Chanův film. Jsou to tři hvězdy s odřenýma ušima. HODNOCENÍ 50% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se pokusil spojit - asi v rámci nějakých dnů mezinárodního přátelství nebo tak něčeho podobně mírového - klasické čínské kung-fu filmy, samozřejmě s jeho smyslem pro humor (ať si o něm myslíme, co chceme) s bollywoodskými filmy, ze kterých si vzal onu neskutečně přepálenou barevnost a samozřejmě na konec i taneční čísla. Jinak jeho trademarky zůstaly - všechny asistentky (princezny, sestry princezen - časem jsem už měl bugr v tom, kdo je kdo) jsou mladé, krásné, sexy a atraktivní, je tu pár nebezpečných proskoků a akrobaticko-akčních čísel, jenom - a to mě mrzelo ze všeho nejvíc - chybí tradiční nepovedené záběry na konci pod titulky! Příběh se otevřeně a přiznaně inspiruje Indiana Jonesem, ale dělí se žel na tři části - pátrání po prvním pokladu v ledových horách (tahle část se mi líbila moc, včetně vrtáku nebo potápění pod ledem), aukce diamantové relikvie v SAE (kde uvidíme dostihy velbloudů nebo honičku se super drahými auty) - tahle část je do filmu hodně násilně naroubovaná, nedává smysl, a třetí částí je hledání skutečného velkého pokladu (ten zlatý chrám mě tedy moc nebral). V úvodu filmu navíc musíte přežít naprosto hnusnou a nepřehlednou animaci s tak rychlým historickým přehledem, že jsem absolutně nepochopil, kdo proti komu, proč, a jak se dostali k ledu... V průběhu filmu, už naštěstí hraného, dojde na časté další animace a všechny jsou trapné až na půdu - třeba lev na zadním sedadle nebo hyeny, kde jsem měl pocit, že jeden z hrdinů je Obelix, napil se lektvaru a teď chytá hyeny za ocas, aby je odhodil. Zábavné to svým způsobem je, nudné občas ale taky, a myslím, že na film docela rychle zapomenu. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to božská Relikvie 5... Říznutá MacGyverem: Stracený poklad Atlantýdy... Já se bavil. Dokonce i ten záporák gentelman nevadil... Pač jsem na podobné věci z Indické Bolywoodské filmografie už tak nějak zvyklí... Akce, bojové umění, vtip, pasti, tajemství hledání..... poklad a trochu podivný závěrečný souboj, ale asi to tak prostě mělo skončit. Typický J.CH movie... nechápu ty Haty tady. Rozhodně lepší než Čínský zvěrokruh. 85% ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Proč Jackie? Proč? Scéna se lvem v autě je pro mě největší wtf, co jsem letos viděl. A že jsem viděl hodně sraček. A následná scéna, kdy se lev vybleje a pak se ve svejch zvratkách válí a rochní neni o moc lepší. :) Závěrečné bollywoodské taneční vystoupení s Jackiem v hl. roli je už jen taková třešnička na dortu. :) Jackie je prostě sellout, to nejde říct jinak, zaprodal všechny hodnoty co měl, aby se stal králem Číny. No aspoň bude mít přepychovej důchod. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň „Endless Love“ nazpívali Jackie Chan a čínská chlapecká skupina M.I.C. (Rominator)
  • Jméno postavy Jack Čchen je téměř totožné se jménem představitele této role, Jackie Chanem. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama