Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Prvně zhlédnuto v mých teenagerských letech a už tehdy mi to přišlo jako zábavná, ale přehnaná, místy křečovitá, až trapná a typicky americká komedie. Anna Faris se do komedií hodí, má přirozený komediální talent a v tomto žánru má své pevné místo, stejně jako Rob Schneider. Toho mám však na rozdíl od ní docela problém vystát:) Snad jedinou výjimku tvoří jeho role v Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy to celkem ušlo. Ba co víc. Několikrát jsem se i zasmál. Přiznávám se. Během sledování se mi spousta scének vybavovala. Tušil jsem, že jsem s tímto snímkem měl čest již dříve. Taková klasická Schneiderova one man show. Nutno dodat, že já osobně Schneidera můžu. Vyloženě blbých pasáží bylo jen pár. Nuda za mnou během sledování zavítala jen sporadicky. V podstatě drtivá většina humoru je založena na tom, že se Robík chová a jedná jako slečna v nejpubertálnějším stádiu, jaké si vůbec troufnete představit. Působí tedy jako ten nejpřihřátější bukva bukvatýr pod sluncem a záměrně je vystavován situacím, kde dochází ke střetu s těmi nejheterosexuálnějšími jedinci, což už samo o sobě zaručeně vtipné je. Nebudu to protahovat. Slabé 3 kousky ze sebe vypotit zkrátka musím. Čekal jsem větší průšvih. Mnohem větší... Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, proč ne, nezdálo se mi to až tak nudné, jak naznačuje zdejší hodnocení. Na druhou stranu je pravda, že Schneider se celkem rychle přejí, takže je asi třeba nesledovat jeho filmy moc často. Každopádně tahle varianta výměny těl rozhodně nedosahuje kvalit takových snímků, jako třeba Mezi námi děvčaty nebo ještě lépe Já jsem ty a ty jsi já - v obou zmíněných filmech to totiž táhnou oba vyměnění, zatímco tady si musí Schneider drtivou většinu času vystačit sám. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další ze sérií "neuvěřitelných" komedií, pod níž je podepsán Rob Schneider. Ten dokázal, že v jeho případě není nic nemožné - Převtělit se do ženského těla? Brnkačka... A co rovnou do namyšlené teen dívky před prvním sexem?! Je prakticky hned jasné, že intelektuálně se Schneiderův další pokus jeví kdesi u dna. Ale jinak se ta komedie dá. Cameo Adama Sandlera a pár trapných výstupů jsou jen dílčími neúspěchy. Určitě je to nejlepší Schneiderův film. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)

Reklama

Reklama