Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na zpracování scenérií pro nenáročné domácí kutili. Ovšem s tím problémem, že v domácnosti kde se seriál často také odehrával nebylo příliž toho k pokoukání. Nejlepší byl tajemný soused, který uměl vždy skvěle pozadit. Nebo skvělě oblečené a nafintěné hostesky přinášející Timovi potřebné komponenty k jeho show. Jeho filmová žena vl. jménem Patricia mi přišlamoc nevkusná a protivná. Takže proto žemám kutili rád a vážim si jich tak dávám za 4. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Home Improvement rozhodně znamenal pro Tima Allena rozhodující nakopnutí do jeho slušné kariéry a kromě něj, se zde poprvé objevila i třeba Pamela Anderson. Dnes je seriál stále vtipný, ale už drží spíše pomocí nostalgie. Rychlost jeho stárnutí, humoru, i postav je bohužel příliš rychlá. Přesto kdo si čas od času rád nezavzpomíná na Tima a jeho show, asistenta a především souseda za platem? Pro představu o úspěchu sitcomu může posloužit rozpětí sledovanosti od 10,9 do 19,2 milionů diváků v USA. ()

Reklama

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Tvůrci seriálu s Timem Allenem v čele přetavili základní myšlenky z Allenových standupů a dali světu zábavný návod, jak skloubit chlapský svět s tím ženským, potažmo rodinným, aniž by vesmír explodoval. I když v případě Tima k tomu není nikdy daleko… Krásná devadesátková zábava s vlídným humorem, domácí atmosférou a přátelským popichováním mezi hlavními postavami. Ke skvělému zážitku hodně pomohl výborný dabing prvních 4 sérií. Od 5. série se už bohužel na seriál v češtině nedá dívat (většina humoru a atmosféry je pryč) a je třeba přejít na originál znění. Snad si jednou pomocí umělé inteligence budeme moct poslední série předabovat podle těch prvních a ty tak dostanou větší výkon. Salut kutilské partě! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tim Kutil Taylor..... lepsi serial o kutilstvi neznam.... Posledni dily uz nedosahuji takovych kvalit (hlavne kvuli chlupaci Borlandovi) ale uz kvuli tem prvnim seriim stoji za to dat 5*.... Jo a taky nesimem zapomenout upozornit na priserny dabing pana Mahdala, na ktery jsem si dlouho nemohl zvyknout..... puvodni byl mnohem lepsi..... ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • "Tool Time" je natáčen s opravdovým publikem. (Kulmon)
  • Některé z univerzit a vysokých škol v Michiganu poslali Timu Allenovi svetry a trička s logem školy, aby je mohl nosit během natáčení, což Tim udělal. (HellFire)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama