Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zatímco fízl neni moc sympatická postava, zbylý dvě titulní figurky jsou zde super, a nebejt toho že se ke konci rozjede celkem zajímavá tahanice o to kdo vraha najde první a nechá si ho, tak bych možná uvítal kdyby tu policejní část vystřihli úplně. Jinak se jedná o jeden z těch svižnějších korejskejch filmů, tempo to má hodně rychlý a furt se něco děje. Dojde i na pár rvaček z nichž ta ve skladišti cca v půlce filmu má několik dobře prodanejch kaskadérskejch kousků. Hezky natočenej nadprůměr. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Klasika po korejsku a další chuťovka se sériovým vrahem v hlavní roli. Už po několikáté se člověk dovídá, že je film inspirován skutečností a já si ted tak říkám, stojí vůbec za to chtít tu zemi někdy navštívit? Podle těch filmů je to tam samej vrah, úchylák a dáběl všude kam se podíváš :-))) jo a konec je fakt povedenej, to vážně volá po pokračování. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Oblíbený motiv pragmatického propojení obou stran zákona, u kterého jsem čekal více serióznosti z policejní strany (něco mimo pole působnosti Jackieho Chana) a méně hlušiny v prostřední pasáži. Nerozumím dvěma věcem. Proč se nedrželi kréda, že jen blázen si bere na přestřelku nůž a proč vše neskončilo všeříkajícím úsměvem na vězeňském dvoře? Nejspíš lze očekávat americký remake a já už mám v hlavě jeho obsazení. Policajta bude hrát Mark Wahlberg (když už Moo-yeol Kim postavil svůj výkon na jeho napodobování), role gangstera se chopí John Cusack po tříměsíční cheeseburger-bourbonové dietě a kuchající ďábel bude ze škatulky urputně se vymaňující Zac Efron.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kórejci sa toho neboja. Naservírujú pravdivý príbeh, ubodaných ľudí, hromadné mláťačky, naháňačky pekne zabalené v pozlátku spravodlivej polície a zlých gangsterov. So spádoch, pútavým dejom, litrami krvi a samozrejme spolupráce dvoch svetov, ktoré by spolu rozhodne spolupracovať nemali. A neni to ani nejak desne úmorné a dokonca ani nevyzerajú všetci rovnako. Ja som sa bavil. 4 z 5 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších Juhokórjeských žánroviek. Funkčné hlavne ku konci, kedy sa film dostane k tej podstatnej dráme. Dovtedy je to pekné koketovanie so silnou látkou, ktorej ale pre mňa, chýba výraznejší režijný rukopis. Biele mäso, Žlté more, Spomienky na vraha, Videl som Diabla, svojou silnou a temnou výpoveďou rezonujú viac. A pod každé je podpísaný výrazný režisér. Ale ako film začínajúceho tvorcu o ktorom sa hovorí, je to slušné. Pracuje to s archetypmi, je tu buddy presah ktorý sa snaží niesť v duchu hongkongských krimi thrillerov a je tu aj niekoľko dobre zvládnutých scén. Ako celok uspokojivé, hoci tá štvrtá hviezda je slabšia. Dong-seok Ma ale mlatí o stošesť. A je jedno či zombiekov, bohov alebo zločincov. Atmosféra v pohode. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama