Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nejdelší seriál na světě:') Jenže hrál zrovna v době, kdy jsem jako capart přicházel ze školy a nějak nic jiného v té všivé televizi nebylo. Takže se dá vlastně říct, že jsem ho sledoval. Název seriálu je příhodný, neboť jak šel čas, tak se měnil i tento seriál, začaly se na něj nabalovat absurdnosti, jako mimozemšťané, posednutí démonem, a podobné scénáristické vylomeniny, i když... Ono se vlastně není čemu divit, za takovou dobu co se seriál vysílal se tam objevilo téměř vše (no vlastně ne, boj mezi albínskými jeptiškami s raketomety proti vetřelcům z planety párků v tom určitě nebyl). Právě délka je alphou a omegou tohoto díla, na jednu stranu je to kult (delší seriál zřejmě nenajdete), nicméně na stranu druhou je právě délka to, co dělá z tohoto seriálu übersrajdu, poněvadž na sledování Tak jde čas by jste potřebovali nejméně pět životů a i to by bylo možná málo. Odpad si tenhle seriál nezaslouží, jen za tu nevídanou délku si půl hvězdičky zaslouží a další půlhvězdu dávám za to, že jsem ho jeden čas, byť nedobrovolně, sledoval. ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Sice je mi to až trapné, ale musím dát alespoň jednu hvězdu, protože se mi v hlavě dodnes uchovala scéna z tohoto seriálu, která mě ještě dnes děsí. Pamatujete na scénu, kdy je jedna z postav pohřbena za živa a oni jí dali do rakve telefon aby s ní mohli telefonovat??? Vidím ten obraz stále před sebou a mám pocit, že už se ho nikdy nezbavím...v tu dobu mi mohli být tak maximálně 3 roky...fuj...Takže 1 hvězda za tohle ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

V popisku je napsáno 12 000+ dílů. To je teda kurevská síla. Jsem zvědavý, jestli se k podobnému číslu dopracuje česká verze téhle sračky Ulice. Momentálně k tomu má dost slušně našlápnuto. Když jsem psal, že seriál začíná ztrácet kvalitu kolem stého dílu, kde může být kvalita kolem desetitisícého? 0% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)

Reklama

Reklama