Reklama

Reklama

Líbejte se, s kým je libo

  • Francie Embrassez qui vous voudrez (více)

Obsahy(1)

Dvě sousední rodiny a jejich přátelé se rozhodnou strávit společnou dovolenou v Touquet - luxusním přímořském letovisku. Dovolená je v plném proudu, vztahy všech zúčastněných se začínají zamotávat a některé úsměvně vyhrocovat. Elizabeth (Charlotte Rampling) - bohatá, moderní a vkusná žena. Ale unavená životem. Bertrand (Jacques Dutronc) - Elizabethin manžel - vyhaslý a stresovaný, se sklony k pití. Svou ženu podvádí s milencem Renou (Mickaël Dolmen) a s bývalou milenkou Julii. Emilie (Lou Doillon) - jejich silně sexuálně založená dcera, která žije nevázaným životem a má poměr s jedním z Bertrandových zaměstnanců. Julie (Clotilde Courau) - mladá a svobodná matka, přítelkyně Elizabeth a občasná milenka Bertranda. Jérome (Denis Podalydes) - uštvaný životem a svou upovídanou, věčně nespokojenou a hádající se ženou Véronique. Véronique (Karin Viard) - energická a snobská žena, která před přáteli předstírá bohatství a za nejdůležitější považuje dobré mínění ostatních lidí. Lulu (Carole Bouquet) - krásná, mladá žena, jejíž manželství trpí chorobnou žárlivostí jejího manžela Jean-Pierrea (Michel Blanc). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento film byl asi zamýšlen jako komedie ale je to spíše tragedie. Všechny protagonistky jdou po prachách a ta nejsympatičštější ještě po jakémkoliv ptákovi nejlépe v hubě nebo ve všech otvorech svého těla. Sekretář tedy spíše sekretářka se nakonec přizná, že penis ani nemá, byl jemu - jí asi na obtíž. Dodíval jsem se do konce, to se mi stane málokdy, ale proč byl tento film, tedy koláž různých hloupých nereálných scének natočen, je mi záhadou ( a hlavně kdo do něčeho tak podprůměrného vrazil prachy) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Njn, Michel Blanc. Že mě to netrklo dřív. --- Jen naoko oduševnělá recyklace všeho možnýho. Starej se starou, mladej s mladou, starej s mladym, mladej se starou a nakonec vlastně i mladá s (plus mínus)mladou. A nic z toho (přirozeně) nejde řádně pod povrch ... všechno totiž táhnou charaktery v lepšim případě plochý jak moje chodidla, v horšim případě navíc votráveně drmolící (Dutronc). Hvězdička za krásnou Clotilde Courau a sotva plnoletou Mélanii, zbytek je převážně odpadní záležitost. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Žárlivec a věčně skuhrající čubka, hrající si na něco, co není, jsou fakt na pěst. Co na pěst, na kulku přímo dočela. Komediální drama. Zábavné, dramatické, z psychologického hlediska i zajímavé. Hotová studie přetvářky. Potěšitelné je, že vcelku záplava postav je umně ukočírována. Obsazení je zajímavé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: V přímořském letovisku se setkají různé manželské i nemanželské páry. Navzájem se znají, ale ne každý tak, jak si myslí. Je tu mladá nymfomanka, takto dcera bisexuála a jeho manželky, frigidní žena, lesbička a skrytá lesbička, a také nějaký ten paranoik, snobové... Prostě výkvět střední vrstvy. Rozplétání vzájemných vztahů je pak tématem tohoto filmu. DVD: Trailery na tento a tři další filmy mají CZ titulky, 10minutový film o filmu s rozhovory pak je bez jakýchkoliv titulků, jen ve francouzštině. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Název téhle francouzské komedie prakticky vypovídá o obsahu filmu. Skupina více či méně sympatických postav z rodiny, okolí a přátel je propojená do vztahového propletence, kdy se téměř každý s každým … nejen líbá. To vše bez ohledu na manželství, jiný vztah, věk a pohlaví. Ač se mi to vlastně obsahem vůbec nelíbí, musím přiznat, že Francouzi podobné komedie o propletených vztazích točit umějí. Mnoho scén bylo velmi povedených, několikrát jsem se zasmál a většina postav mi byla sympatická. Některé byly ovšem na pár facek a štvaly mě to začátku do konce. Pro mě by se ideální lehká letní komedie mohla vyvarovat protivných postav a ukazování nevěry jako nevinného a zábavného letního špásování. ()

Galerie (17)

Související novinky

Zemřel herec Gaspard Ulliel

Zemřel herec Gaspard Ulliel

19.01.2022

Přichází smutné zprávy z Francie. Ve věku 37 let zemřel po tragické nehodě na lyžích francouzský herec a držitel dvou cen César, Gaspard Ulliel. O jeho skonu informovala agentura AFP. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama