Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med II

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (více)
Trailer 1

Medvídek Pú a Prasátko jsou zpět a tentokrát se k jejich pomstě přidávají i Tygr a Sova! Od masakru ve Stokorcovém lese uplynulo pět měsíců. Kryštůfek Robin navštěvuje psychologa a snaží se vyrovnat s hrůznými událostmi. Mezitím pátrací tým marně pátrá po domnělých příšerách v lese a nic nenachází, takže Kryštůfkovi Robinovi už nikdo moc nevěří. Psycholog se během terapeutických sezení snaží vyvolat vzpomínky z dětství, kdy si Kryštůfek Robin vzpomene na své páté narozeniny, což je výchozím bodem pomsty zvířat. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Druhý díl si zaslouží pochvalu hlavně proto že se jedná opravdu o upgrade, a větší budget jde vidět všude. Jsou tu lepší masky, nasvícení, záběry a hlavně gore. Toho je tu poměrně dost a i když se tu občas praktické efekty střídají se CGI, tak se z většiny jedná o dost slušnou práci. Taky potěšilo to že “zvířátka” už mluví, škoda jen že tygřík který měl fajn hlášky tu byl jen chvilku. Taky zamrzelo to že se i dvojka bere vážně a tím zabijí zábavnost, protože v takovýmto filmu opravdu nechcete řešit drama vatu (dost to filmu škodilo). Proto i teda film má několik hodně hluchých míst (hlavne ta dramaticka pribehova linka, co proste nikoho nezajima). Jinak ale proste fajn trash ktery má chyby ale jedná se o výrazné zlepšení, TAK DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO NE? ()

jefff 

všechny recenze uživatele

První díl byl solidní shit, kde nefungovalo prakticky nic. Druhý díl je ale o poznání lepší kousek, který alespoň dokáže svou stupidností pobavit. Autoři si dokonce dali práci se scénářem, který je překvapivě docela fajn a mnohé vysvětluje, funguje i hudba a některé vraždy jsou opravdu brutální. Potěšilo i rozšíření původního monster týmu, a tak kromě Púa a prasátka tu máme i skvělou sovu a tygříka. Nejotřesnějším bodem je herec Scott Chambers v roli Kryštůfka - na Scary Movie by to stačilo, ale i v takto brakoidním hororu je jeho výkon bolestivou parodií na herectví. Když Kryštůfek bojuje se szlými sny a vzpomínkami nebo když mu teče z oka slza...no...to je prostě potřeba vidět. Hurá na třetí díl. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Já tomu musím napálit plnou palbu, to se vážně omlouvám. Být na tomhle filmu v kině (v sálu byli tři lidi) mi dalo naprosto euforickou chvilku. Nastávaly chvíle kdy jsem v hlavě prosil ať to ještě neskončí, bylo to fakt šílený protože jsem měl nízká očekávání. První díl je tragédie o které bych asi nemluvil, pak jsem náhodou viděl trailer na dvojku a příšlo mi to jako nadějný meta slasher. On vážně trochu meta je, v pár scénách si viditelně hraje s vnímáním hororových fandů. Fakt mě štvou lidi kteří jdou do kina na horor, bohužel se trefí do splatteru se zvířecími lidmi - napálí tam odpad a jedou si svoje. Řemeslná kvalita je velmi dobrá, stejně jak kamera a hudba. Další výhrady k nenávisti od diváků - Kryštůfek fakin Robin je skvělej. Hraje přesně tak jak bych si představoval traumatizovaného podivíná. Masky na tuhle dobu rozhodně nekvalitní/nereálně vypadající, každopádně mně tam strašně sedly (miluji praktické efekty). Brutální úvod vás totálně navnadí, pořádná smůla v životě hlavní postavy překvapivě občas emocionální. Nemůžu si v podstatě stěžovat, dlouho jsem se při sledování tak nebavil. Zabijácká zmutovaná sova co lítá v noci temném lese, zatímco městečko je pomalu likvidováno medvídkem pú v čele se zabijáckou kočkou, jejíchž příchod je taktéž vynikající. Příběh samozřejmě šílený, ale pokud přistoupíte na pravidla daného světa, máte parádní podívanou. Herci kromě Kryštofa jsou takový nudnější, ale většina z nich nijak neurazí + o postavy tu vážně nejde (v jedné scéně jsem čekal na emocionální smrt jednoho člověka ze dvou, a byli oba zabiti následně během minuty bez jakéhokoliv citu :D). Za to reakce Kryštůfka byly docela sad . protože on má lidi fakt smůlu. Pasáž na večírku taktéž úderná, všechny jumpscares v tom temném lese výborně natočené, jakože na to budget fakt jo. Máme tu rovnou čtyri monstra, z nich nejslabší je to prase které /spoiler/ docela rychle zhebne /spoiler/. Moji favority byly kočka a sova, měly asi nejlepší masky a celkový design. Hudba mě naprosto dostala, prostě a jednoduše jsem se bavil, a to hodně. Ještě jsem nezažil že bych prvnímu dílu něčeho dal * a o rok později druhému *****. Neskutečný vzestup kvality, udělali ze sterilního a debilního slasheru neuvěřitelně zábavnou podívanou. Zmutovaní zvířecí lidé se ukrývají v lese a pomalu útočí na město těmi nejšílenějšími způsoby, kdo by to nechtěl? 90% ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak totok úplně nechápu. Jednička byla totálně imbecilní odpad což tu naštěstí většina normálních hodnotících uznala, ale z nějakýho pro mě nepochopitelnýho důvodu to něco vydělalo a tak mohla vzniknout dvojka která sice je na první pohled dražší, ale na druhou stranu o to víc tu vynikne to totální neumětelství toho stejnýho tvůrčího týmu kterej ani vyšší budget v tomto případě nespasí. Tady se prostě někdo snaží působit hrozně vtipně a cool a zároveň neotřele jako u podobných kousků z víc požehnaných starších let, ale zoufale se to nedaří. V době mýho hodnocení dvojka naprosto nelogicky v červených číslech, ale počítám, že to časem spadne tam kam to patří a zatím to asi hodnotili lidi co ujíždí na dobrým materiálu kterej bohužel nemám k dispozici. Za mě každopádně stejnej odpad jako první díl a omlouvám se předem za komentář k týhle sračce. Chtěl jsem původně svojí dnešní triumfální komentářovou session zakončit grandiózní recenzí k Občanské válce na který jsem byl dneska po Uherským roce v kině, ale sorry zejtra je taky den a dneska už to ve svým současným rozpoložení asi nedám. Že je Medvídek Pú krev a med pěknej žumpoidní zmrd ze kterýho nevyjde ani prd tak na to vem jed.0% ()

kopecek odpad!

všechny recenze uživatele

Oh man! S kámošem dobrý, s alkoholem v krvi by to bylo lepší. Furt to ale nemění nic na tom, že se jedná o odpad. Vizuálně nezajímavé, ani jednou jsme se nelekl, vše bylo předvídatelné. Zabíjení neoriginální. U příběhu asi nějaká snaha byla, ale úplně nevyšla. Jedničku jsem neviděl a ani nechci. A to, že mě to na konci láká na další díl - skip. Kdyby to byl studentský film tak dobré, ale tohle už vícekrát nn.  Takže: Vizuál- 0/10, Kamera- 0/10, Hudba- 1/10, Výprava- 0/10, Herecké výkony- 0/10 ---> Celkem 0/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama