Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

meopta odpad!

všechny recenze uživatele

DĚS :/ !!! Nevím, kde jsem vzala tu sílu dokoukat tento "film" do konce! Hloupé hlášky, stupidní pózy a Hilton s IQ tykve si opravdu zaslouží toto hodnocení. Asi jako většina přítomných jsem se na film ze zvědavosti podívala, a předem varuji každého, kdo bude mít nutkání přeci jenom tuto kravinu vidět...NAPROSTO ZBYTEČNÁ ZTRÁTA ČASU :( ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani účast „největší umělkyně naší doby“ Paris Hilton, ani nezkušená režisérská dvojice, ani zástup rádoby herců a hereček známých z béčkových hororů nebo stupidních studentských komedii, ba ani umístění v top ten nejhorších filmů ČSFD – nic mne neodradilo. Neměl jsem brát jasně dané indicie na lehkou váhu – moje chyba :( ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tejto veci by nepomohlo ani keby Paris Hilton bola v celom filme nahá! Je to jeden neskutočný odpad kinematografie, dal by sa zaradiť medzi to najhoršie, čo kedy v histórii vzniklo. Nebolo tam nič skvelé, naopak všetko katastrofálne, nebudem menovať, čo konkrétne, lebo sa tam hľadá ťažko vôbec jeden normálny dialóg, názor, dejová časť. Jeden veľký omyl a nezmysel, za ktorý nech si dajú tvorcovia a účinkujúci minimálne jednu facku! Mám doma veľa filmov a seriálov na nosičoch, ale toto odmietam si nahrať už len z princípu, že najbrutálnejší odpad nepodporím ani pošpinením nosiča. Bola to snaha o uvedenie jednej slečny, ktorá zlyhala. Moje hodnotenie vypovedá názvu filmu, aká náhoda - Trhni si! Možno je na toto škoda slov, ale nechcem aby sa s tým niekto niekedy trápil, tým že by to vzhliadol, nehovoriac, že u nás to vysielala jedná komerčná televízia. Aj keď sa snažím veci dopozerať dokonca alebo aspoň vidieť niečo podstatné, aby som film ohodnotil, nedokázal som to ani ja dopozerať do konca! Nikdy nikdy viac! V USA sa môžu hanbiť, niektorým ľuďom by po tomto počine mali úplne zakázať kinematografiu a aj iné veci! Stoka, hnoj, odpad! ()

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pod hlavičkou amerického humoristického magazínu National Lampoon vzniklo ledacos zajímavého, od klasiky jako byla série Dovolených s Chevy Chasem až po slušnou parodickou NABITOU ZBRAŇ 1, ale v posledních letech se tahle značka stala synonymem pro postprcičkovské ulepené teenagerovské komedie jako SEXY PARTY a právě TRHNI SI! Téměř bezdějová dementní řachanda se opírá hlavně o hvězdnou auru Paris a fekální a sexuální vtípky, kterým není nic dost trapné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama