Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah není příliš spokojena se svým manželstvím, nudí se a je unavená péčí o tříletou dceru Lucy. Jednoho dne ji náhoda svede dohromady s pohledným Bradem, který žije s energickou manželkou Kathy a chodí na stejné hřiště se synem Aaronem. Dvojice se spřátelí a jejich kamarádský vztah přeroste časem ve vášnivou pletku. Zatímco se Sarah snaží vyřešit své manželství i milenecký vztah, Bradův kamarád Larry se postaví do čela pobouřené veřejnosti, protestující proti návratu stárnoucího pedofilního exhibicionisty Ronnieho, který si odseděl dvouletý trest. Jenže i Larry skrývá vinu, která tíží jeho svědomí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, jaký asi může být přes dvě hodiny trvající milostný vztah mezi Kate Winslet a Patrickem Wilsonem. Ukázalo se, že mé představy o jejich vášnivém vztahu, který bude naplňovat celý děj, byly poněkud nepřesné. Zhruba první polovina filmu se jejich setkáním, vyvíjející se přitažlivostí a následným vznikem poměru zabývá. Zároveň se však do této jejich společné linie prolínají i další charaktery se svými vlastními démony a osudy. Skvělý Jackie Earle Haley jako podivínský a osamocený Ronnie. Jako malé děti jsou zajímavým a silným snímkem s excelentní hereckou sestavou, taktéž i těch vedlejších postav. Kate Winslet je prostě Žena a zde se kromě jejího výkonu můžeme opět kochat pohledy na její svlečené křivky:) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môže byť úchyl,dobrý?"... Kvalitne poskladaná mozaika rôznych charakterov. Režisér má réžiu pevne v rukách, tak ako aj rozbor a psychológiu postáv. Film bez akejkoľvek akčnej alebo výrazne dramatickej scény si napriek tomu udržuje pomerne slušné napätie a to hlavne z dôvodu, že medzi postavami to niekedy poriadne iskrí. Film pre náročnejšieho diváka s niekoľkymi zaujímavými a kvalitnými scénami(úchyl v bazéne, prvé podozrenie z nevery pri spoločnom obede v podaní výbornej J.Connelly). Pohľad na T.Wilsona mi stále pripomínal Paula Newmana za mladých čias. Film v nieľkokych scénach sprevádza neutrálny hlas rozprávača, ktorý nemá so žiadnou postavou nič spoločné a tradične kvalitná hudba od Thomasa Newmana. Kvalitná psychologická dráma , niečo pre fanúšikov filmu Americká krása.80%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tento snímek s velmi sympatickým párem v hlavní roli mne mile překvapil, neboť se v něm stále něco dělo a byla radost sledovat osudy všech zůčastněných. Na druhou stranu jsem ale od finále čekal rozhodně více, takže se nedá říci, že by mě trochu nezklamal. Jinak si ale myslím, že celkové vyznění filmu je až na tuto menší výtku bezchybné. Navíc jsem si u toho parádně pokecal s přítelkyní v reakci na jednotlivé scény. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Místy poněkud sterilní milostné drama, kde to občas vypadá, že je na světě víc podivínů, než-li těch normálních, rozumně smýšlejících jedinců. Některé situace se podařilo docela vhodně vyobrazit, jiné zase tolik ne. Místy hluché momenty a relativně pomalé a nezáživné tempo vyšponuje silný závěr, který je scenáristicky promakaný a patřičně mrazivý. Přesto mi Little Children nepřišlo tak kompaktní a zábavné, jako jiné, tématicky spřízněné filmy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem v podstate nic nevedel, ale docela jsem se na nej tesil, ale nakonec musim rict, ze teda nic moc. Jednak film v podstate neni originalni. Proste se tu resi nevera a vztahy a to jeste nijak zvlast dramaticky, vsechno to jen tak nak plyne, ale aspon, ze ma film takovej ten krapet divnej look. Nicmene linie s uchylem mi prisla naprosto zbytecna, sice to misty ozivi a kdyby nejak na konci zasah do deje, tak nic nereknu, ale takle to bylo krapet k nicemu. Nicmene Jackie Earle Haley je fakt lahudkovej. Navic ma celej film, na to, ze se v nem prakticky nic moc nedeje, dost prestrelenou stopaz. A konec je taky nakej divnej, v podstate se nic nedoresi a jen tak se film usekne. Jediny, co film vytahuje nad prumer, jsou herecke vykony. Winslet i Wilson jsou dobra dvojka a Winslet je opet bezchybna. Akorat me mrzelo, ze Connelly dostala minimum prostoru. Celkove se jedna o zajimave natocenej filmecek, kterej sice nenudi, ale je v podstate o nicem. Taky me ze zacatku stvali ty desny vysvetlovaci kecy vypravece, kterej furt vysvetloval, co si postava mysli, co si preje a podobne. Lepsi 3*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • V románe je postava Ronnieho vykreslená fyzicky úplne inak ako vyzerá Jackie Earl Haley. Má nadváhu, plešinu, je fajčiarom, ktorý nosí okuliare. (megajalec)
  • Do úlohy Brada navrhla Patricka Wilsona sama Kate Winslet. (imro)

Související novinky

Daniel Craig míří do televize

Daniel Craig míří do televize

02.06.2016

Představitel Jamese Bonda stále nepotvrdil, zda si znovu obleče ikonický smoking. Všechno ale nasvědčuje tomu, že je s agentem 007 hotový. Na jedné straně máme setkání bondovských producentů s Jamiem… (více)

Temný rytíř na Divokém západě

Temný rytíř na Divokém západě

05.08.2012

Christian Bale skončil jako ochránce Gothamu (alespoň prozatím to tak vypadá) a poohlíží se po dalších projektech. Adaptace bestselleru Bostona Terana The Creed of Violence ztratila Leonarda DiCapria… (více)

Reklama

Reklama