Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hatch Harrison (Jeff Goldblum), jeho žena Lindsey (Christine Lahti) a jejich patnáctiletá dcera Regina (Alicia Silverstone) se vracejí domů po smutném víkendu stráveném na horách. Najednou náklaďák jedoucí v protisměru dostává smyk a sráží je z útesu do řeky plné ledových ker. Lindsey a Regina jsou v pořádku, ale Hatch při převozu do nemocnice umírá. Díky doktoru Nyebernovi (Alfred Molina) a nejmodernějším přístrojům je Hatch oživen. Tento prožitek mu dává energii a nový pohled na život. Vše vypadá dobře. Brzy však Hatch zjišťuje, že po znovuoživění navázal duševní spojení s masovým vrahem Vassagem (Jeremy Sisto). Nyní může vidět a cítit to, co Vassago. Mnohem nebezpečnější je ovšem, že Vassago může vidět Hatchovýma očima. A to, co vidí, jsou nové oběti - Regina a Lindsey. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zpočátku výborný mrazivý film o částečném prohození vědomí, kde sice Goldblum hrál jak na divadle nebo jakoby si právě odskočil z Mouchy, ale kde byl naopak Jeremy Sisto (sympatický psychomarod už v "Six Feet Under") jako démon perfektní - krásný i odporný - a strhával veškerou pozornost na sebe. Bohužel konec, zřejmě věrný předloze, jinak důvod natočit ho jak z Krotitelů duchů naprosto nechápu, to příjemné napětí táhnoucí se celým filmem zcela rozprášil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Andrew Kevin Walker měl v několika případech problém s konci svých scénářů, konkrétně studia chtěla temná vyústění předělat (u Sedm si Fincher vydupal původní vyznění) na nějaký snesitelný happy-end. Než se proslavil, sáhnul po jednom knižním bestselleru. Nejprve autonehoda (solidně natočená) a pak boj v ledové vodě. Jeff Goldblum se ocitne ve stavu klinické smrti a návrat do normálního života rozhodně není růžový. Ze svého „výletu“ si něco přinesl. Na prahu smrti se totiž jaksi spojil s vědomím sadistického vraha (který kdysi také klinickou smrt prožil) mladých dívek, který si navíc vyhlédl další oběť: jeho dospívající dceru. Výsledkem je standardní thriller ozvláštněný několika motivy „navíc“, který v závěru (bohužel) frnknul kamsi ke Krotitelům duchů. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nápad slušnej, ale na dobrej horor zpracování až moc béčkový a na to aby to bylo dobrý béčko to má zase málo drsný scény. Sice se jinak jedná o clkem originální film, ale hlavní záporák a styl jeho zábíjení mi teda moc nesed a stejnětak pointa příběhu je trošku o ničem a tak potěší akorát tak Jeff Goldblum ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Jeffa Goldbluma jsem poprvé viděl v Mouše a chtěl jsem vidět, jak mu sedí jiné role. Myslím, že si se svou další hlavní rolí poradil výborně a samozřejmě musím vyzdvihnout i děj a využití nápadu. Zvlášť mě zaujal ten fantastický závěrečný boj dobra se zlem, kdy ten satanistický mladík konečně šel k zemi. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se toho bál, ale naštěstí hned na začátku jsem zaregistroval, že tam hraje můj idol z dospívání Alicia Silverstone (videoklipy skupiny Aerosmith) a tu když někde vidím tak zpozorním moc krásná žena. Oživovat někoho když už je vlastně mrtvý se nevyplácí a taťkovi začíná pěkně hrabat jenže vše má svůj důvod. Celkem slušný film i atmosféra. Mimochodem je tam jakási paralela kdy jde Regina na koncert Pearl Jam a hlavní záporák se jmenuje Jeremy což je název dnes už legendární písničky a klipu právě od Pearl Jam. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Autor predlohy, spisovateľ Dean R. Koontz, bol tak sklamaný výslednou adaptáciou svojho diela, že poprosil tvorcov, aby stiahli jeho meno z úvodných titulkov. (beso74)
  • Pentagram nachádzajúci sa na stene mal byť satanistickým symbolom. Je to však len obyčajný pytagorovský päťuholník. (beso74)
  • Na ampulke od liekov si je možné všimnúť nápis "Bolton's Pharmacy". Je to odkaz na Michaela S. Boltona, ktorý sa produkčne podieľal na tomto filme. (beso74)

Reklama

Reklama