Reklama

Reklama

Diskuze - Zmizení příspěvků

Zmizení příspěvků

Cau, chtel bych se zeptat jestli jsem jedinej komu zmizely prispevky?

Vsimnul jsem si ze minimalne ty prvni z roku 2009, ktery jsem posilal i na schvalovani uz zde nejsou a je tam pulrocni dira kdy jsem filmy "jenom" hodnotil ale nekomentoval. Co mam delat? Myslel jsem ze se mazou jen vulgarni komenty (coz urcite neni pravda) a ne nahodne padni komu padni :o(


PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Kalda69

Kalda69 (hodnocení, recenze)

Tak psal jsem na podporu - zadna odezva. Takze vysledek meho patrani ukazuje ze POMO smazal moje prispevky po 1* hodnoceni jeho aplikace na android. Coz povazuju docela za masakr a tahle stranka u me klesla na uroven podvodnicky Alzy. Sice zde budu pokracovat v hodnoceni filmu ale relevantnost komentu budu povazovat za zavadejici.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Kalda69

POMO smazal komentář mně, myslím. Viděl jsem ho totiž v profilu u jednoho filmu, kde jsem komentář měl, a najednou tam ten komentář nebyl. Není to stoprocentní, to smazání. A kdyby bylo, tak to neznamená, že maže to ostatní on.

Já se ho na to ani neptal, on ví, že jsem rozumný a pochopím, proč to smazal, a já to samozřejmě pochopil, ten komentář byl prostě špatný, nepatřil sem. Dva inteligentní slušní lidé nemusí o všem diskutovat, prostě chápou, o co jde.

Kalda69

Kalda69 (hodnocení, recenze)

Castrator

Hele nejsem nikoho multak a predpokladam ze pisu vic jak smysluplny komenty k filmum, respektive snazim se vzdy napsat vic jak: "Super film" nebo neco podobnyho, staci se kouknout k mymu profilu. Vzdycky se snazim napsat svoje pocity z filmu a jestlize se to maze tak nema vyznam se o to na techto strankach snazit.

Kalda69

Kalda69 (hodnocení, recenze)

Hele prave kolik jsem toho mel a kolik toho zmizelo nevim, vsimnul jsem si toho kdyz jsem chtel kouknout na svuj koment k filmu kterej jsem posilal jako ukazku na schvaleni ke svymu uctu abych prave mohl komentovat a jestli to maze opravdu POMO, tak jde tahle databaze do kytek a nejspis prejdu na imdb. Protoze me docela vadi ze jsem tady neco jako par smysluplnych vet vyplodil k plno picovinam a nejspis se me to uz nepovede a jestli to ma nekdy po majitelove zachvatu zmizet v propadlisti internetu tak to ani nema cenu sem psat :o(

na příspěvěk reagoval Castrator

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnocení, recenze)

GilEstel

Ano.. tuším, že to tehdá byl film Jupiter zvrací.. asi.. nevím, něco se s tou planetou dělo. Hrál tam trotl Tatum a Kundis.. no hrozná kulišárna.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Podívej se na profil Deratizer, ten ci tam na nějaké to mazání stěžuje a doporučuje něco adminům.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

U zrzka vůbec nejde o vulgární komentář, ale o nicneříkající komentář, který je navíc vulgární. Také mi smazal jeden komentář, a po právu.

Kalda69 je mult koho? Zrzka?

na příspěvěk reagoval Kalda69

GilEstel

GilEstel (hodnocení, recenze)

Slartibarkfast

No vidíš to. Kdybys to šikovně zabalil do 30 řádků textu, tak ti to určitě nesmaže. Holt krátký, jasný, výstižný komentář, proč se ti film nelíbil, tu v databázi nemá místo.

na příspěvěk reagoval Slartibarkfast

Paldiny

Paldiny (hodnocení, recenze)

tiež sa môže sťať, že dlhšie píšeš a neuloží ti koment a ty si to nevšimneš. Na to som párkrát doplatil, odvtedy používam už len vo Word :)

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

Příspěvky = komentáře? Mně osobně tedy zatím nezmizel jediný komentář, je to divný, proč by ti to někdo mazal, sice nepoužíváš háčky ani čárky, což je pro mě osobně nepochopitelný, ale určitě to není důvod k výmazu.

 

Jestli si myslíš, že tvé komenty zde musí prostě být, tak je napiš znovu, ne? :)

na příspěvěk reagoval Slartibarkfast

Uživatel mchnk smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama

Reklama