Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na konci provozní doby v knihovně někdo zaútočil na knihovnici hasicím přístrojem. Mohl to být zákazník, se kterým měla knihovnice poměr, nebo to byla nehoda, ke které došlo při loupeži? Může Michala s Juniorem zavést na stopu důkazní materiál, jímž jsou žetony, které se našly u oběti? Táňa se chová podezřele, vypadá to, že píše svou vlastní detektivku. Michalovi to vrtá hlavou a snaží se zjistit, o co jí jde. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud podprůměrný díl, ať již vraždou, jejími okolnostmi i vyřešením, tak obsazením v rolích podezřelých. Navíc ani zmínka o Břízově případu. Také vtipu ubylo. Ukázky slibují nápravu v příštím dílu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle nemělo s kriminálkou ani moc společnýho, ale srandy bylo kopec. Knihovnice posedlá sexem, ojede každýho kdo si přijde do knihovny půjčit knížku. Matas se přestavuje jako "ahoj, jsem Michal, mám rád kvalitní sex." A vrcholem všeho je když mé oblíbené policajty nazvou karikaturama a to si přitom tak zakládám na tom v kom se vzhlížím. Nic no, jak by řekl Michal "pojd na jedno" . ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se tenhle díl nelíbil a přišel mi celý zmatený. Už ta úvodní scéna znásilnění je natočená fakt podivně, tématem je opět, už asi popáté v sérii, sex (což nic proti, ale dobrého pomálu se říká), a ani ty hlášky (s výjimkou té o překvapení v peněžence a pak možná karikatury) nic moc. Pobavilo mne snad jen, že Filip Rajmont hraje sám sebe. Jo, a nakonec jsem tedy nepochopil, jestli šlo o psychoterapeutický kroužek, nebo sexuální kroužek (jak tvrdil manžel, ale to by zas odporovalo tvrzení toho panice). ()

njuska 

všechny recenze uživatele

V tomto díle chci vyzdvihnout doslova herecký koncert Filipa Čapky. "Cholerického" truhláře zahrál špičkově. Oceňuju především verbální projev, kde postavu ztvárnil naprosto dokonale! Vyvaroval se nešvaru novodobých českých herců, kterým v přesně takové vypjaté scéně občas ujíždí např. totálně nehodící se spisovné slovo (které je v absolutním kontrastu k projevu i charakteru postavy), nebo uši rve rádoby školená řeč... a to platí bohužel i u dabingu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama