Reklama

Reklama

VOD (1)

Nechvalně známý doktor Feinstone strávil několik let v přísně střeženém psychiatrickém zařízení. Nyní se mu ovšem podařilo utéct a usadí se v poklidném městečku, kde si (dvdsvet.cz) zároveň znovu otevře ordinaci. S narůstajícím počtem pacientů roste i brutalita jeho zákroků. Několik lidí jej ale začne podezírat, a tak jim zubař Feinstone přichystá řádně krvavou odvetu... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Dentisty se mi líbil asi tak stejně jako první. Postrádal sice již původní vtip, zasmál jsem se jen párkrát. Naopak postava uprchlého zubaře z blázince byla brána a podána více vážně. Jeho obsedantně kompulzivně schizofrenní nemoc, bludy a halicinace byly velice dobře natočeny. Závěrečný masakr byl také dost brutální a konec zřejmě naznačoval další díl, který se již nekonal. Velkou část filmu se nic podstatného nedělo, takže jsem se bohužel trochu nudil. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně dokončení prvního dílu. Šílený zubař uteče z blázince a pod cizým jménem se někde v zapadákově dostane opět k zubařině. Jenže mu šibe čím dál víc a mrtvých přibývá. Poněkud divný je že ač je x km daleko od místa kde ho lidi znají ,tak i tady se najde někdo kdo ho zná. (pochybuju že normálně by ho takhle někdo poznal to by musela být sakra náhoda). některé záběry jsou velice gut. Nechtěl bych být v kůži těch obětí to asi bolelo au!!!! Nakonci si zubař hrál na Pinheada. Zůstalo to otevřené ,ale naštěstí už nihoho nenapadlo dělat další pokračovaní. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku beriem ako čistý priemer a toto pokračovanie je celkom na jej urovni, ani nenadchne, ale ani nenaserie. Corbin Bersen je tu veľmi presvedčivý, myslím si, že viac ako v jednotke. Tie jeho šialene výstupy boli viac než vydarene a dosť sa vydarili i tie jeho preludy, pekne pasovali do konceptu filmu. Lenže vo filme sa toho veľa nedialo, pritvrdil až vo finále, ale to už bolo neskoro, takže bodycount aj tu bol veľmi slabý. Naozaj, tu sa až pýta celkom sa odviazať a spraviť to tak ako si zaslúži, veľmi krvavo, ale zas zo štýlom. Štýl bol aj tu, ale krvavosť len v pár minútach, škoda toho. A ten koncový Pinhead, nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. Či to bolo brané len ako pokus o koncove vtipné zakončenie alebo to niekto bral vážne? Dúfam, že to prvé i keď mne to vtipné neprišlo vobec. Tak vážne neviem, čo si o tom mam myslieť. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Dejovo je dvojka takmer identická kópia jednotky. Akurát vyčíňania dr. Feinstonea je pomenej(dôraz sa kladie skôr na to ako sa vyrovnáva so svojimi psych. chorobami,poruchami a vidinami) a kým sa ho dočkáme, tak nám už dávno plynie 45. minúta. Inak Bernsen je stále pôsobivý psychopat a ako taký jednoduchý, béčkový horor obohatený o pár naozaj veľmi nepríjemných gore momentov a špecialitiek spojených s masakrovaním zubov a ústnej dutiny film Briana Yuznu stále ujde. I keď v závere sa už z hľadiska logiky úplne utrhne z reťazov, podobne ako Bernsen ktorý vo svojej úlohe prehráva jedná radosť. Klasicky, ako väčšina pokračovaní je to slabšie od svojho predhodcu, no vyslovene zlým sequelom podľa mňa Dentista 2 nie je a na tie priemerné 3* u mňa dosiahne. 50% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ešte lepšie, väčšie, viac gory pokračovanie výbornej jedničky. Malomesto tomu pridalo ešte viac "Stepfatherovskej" VHS atmosféry, gore scény sú odvážnejšie, zuby bolia ešte viac ako v prvom diely, keď dôjde na fantastické praktické FX. No a Bernsen je ešte viac psycho. Potešia aj bizarné Yuznovské halucinácie, koniec s kruhom ako z kreslenej grotesky tu síce sedí, ale mohol byť aj lepší. Ale to sú len drobnosti na nostalgickej VHS 90s hostine. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama