Reklama

Reklama

Epizody(40)

Obsahy(1)

V tomto seriálu se dozvíme, jak vypadá život Sonica v jiné dimenzi a v jiné časové linii. Příběh seriálu je o tom, že má Sonic sourozence – bratra Manica a sestru Soniu. Všichni tři mají stejný cíl – navždy porazit Robotnika a navrátit zemi svobodu. (JesterKruger)

Recenze (4)

JackBurda 

všechny recenze uživatele

První díl fajn a to intro, naprostá nádhera. Bohužel to zatím dost promrhává svůj potenciál. Postavy Sonica a jeho sourozenců jsou ok (jen by je nemusel všechny mluvit Jaleel White) a Robotnik je taky ok, ale ty dva kreténi, co po nich jdou mě fakt otravujou. Aspoň že se to už rozjelo, ten svět je jako kombinace terminátora a COD: Black ops. (Přehnaně řečeno) ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Intro a první díl skvělé, ale zbytek trochu pokulhává. Písničky nejsou vůbec dobrý ( kromě úvodní, což nechápu proč zbytek nemůže být takhle skvělý ). Sonic a jeho sourozenci jsou v pohodě, ale to že je mluví jeden a ten samý je bullshit ( to neměli na výběr další dabéry? ): Zbytek je ok, ale nemám vůbec nutnost to dál sledovat. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, na čem jsem tento seriál viděl, ale vím, že to bylo někde o páté ráno když jsem nemohl spát. Sorry ježoure, ale tenhle seriál s tebou je bohužel ten nejslabší. Jsem rád, že se zde v některých epizodách objevuje Locke společně se svým synem Knucklesem. Pár dílů je Ok, postavy sourozenců od Sonica jsou taky ok, ale nemusel Sonica i Manica dabovat jeden dabér. Tenhle seriál má animaci podobnou seriálu Ježek Sonic (SatAM). dobrý seriál, ale něco tomu prostě chybí. Já mám rád, když je Sonic drsnější, a je v něm spoustu akce. Tohle akci má, ale není to drsné. Prostě akční seriál pro mladší děti, jelikož SatAM by kvůli drsnosti (Robotizací apod) spíše ocenilo starší dítě. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Také jednoduché a bezduché varenie z vody. Seriál prakticky svojou povahou pripomína ten pôvodný od Segy a nesie sa podobne v tom vážnejšom duchu, ale neprináša nič nové. Stále tie isté súboje, tie isté alebo príbuzné postavy, nemotorný Robotnik už tak neočarí a celé to komplexne nedáva zmysel. Pre mňa podpriemerný animovaný seriál. 35 % ()

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o jediný Sonic seriál, který je z Francie. (davidrohusch)
  • Ukončení příběhu seriálu se později objevilo v komiksu, který se začal později po uvedení filmu ve Francii prodávat. (davidrohusch)
  • Jedná se o jediný film série, který nebyl přeložen do českého jazyka. (davidrohusch)

Reklama

Reklama