Reklama

Reklama

Jen vraždy v budově

(seriál)
  • USA Only Murders in the Building (více)
Trailer 1
Komedie / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2023), 17 h 30 min (Minutáž: 28–41 min)

Hrají:

Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Vanessa Aspillaga, Teddy Coluca, Adam DeCarlo, Quincy Dunn-Baker, Meredith Holzman, Nathan Lane, Aaron Dominguez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (41)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem zíral, když jsem zjistil, že můj oblíbený komik Steve Martin se snad po patnácti letech vrátil s takhle výraznou rolí. Čekal jsem více komediální seriál a v poslední třetině se to občas zamotává až moc, ale jinak jsem spokojen. A pro druhou řadu platí téměř to samé, uvidíme, co bude dál, když ta třetí získala do svých osidel herce typu Meryl Streep či Paula Rudda. Jo a za Shirley MacLaine fakt dík! 70%. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Toto išlo mimo mňa, streštená , prízemná rádoby sranda na ktorej pozadí sa odohrával veľký kriminálny prípad vraždy. Trojica amatérskych detektívov ju postupne nejak rieši a pritom odhaľujú aj svoje životné osudy. Postupne mi liezli na nervy všetky postavy a sympatický mi bol len Bulldog. Samozrejme ani v tomto prípade nemôže chýbať povinná dekadentná zložka v podobe nútenej a povinnej LGBTI. Už tak dosť trápny dej sa teda ešte strápnil oveľa viacej. Malo to pomerne dobrý nápad ale cieli to viacmenej na skupinu mladých ktorým nevadia prízemné srandičky, vtípky a sto odkazov za minútu na podcasty. Selena Gomez je ten prípad " herca " ktorý vám totálne znechutí už aj tak znechutený seriál. Jej kyslá znudená antiherecká tvár na ktorej nevidíte žiadne emócie ( ani tie základné ! ) ma proste odradila úplne.  Druhá séria ma obíde veľkým oblúkom. 30 % ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 100 % Pro mě to splňuje vše, co si představuji pod pojmem skvělý seriál. Je to vtipné (někdy velmi), napínavé, má to krátké epizody, hrají v tom skvělí herci a příběh vás nepustí až do samotného konce, protože chcete vědět, kdo je vrahem. Skvělý build-up pro každou následující epizodu. Nemám tomu co vytknout! 2. série - 100 % A ve stejné skvělé jízdě se pokračuje dál. Výtečný formát plný vtipu, napětí, zápletek a skvělé budovy a jejich obyvatel. Navíc krásně funguje chemie a příběh dvou starců a jedné mladé holky, kteří mají vášeň pro vyřešení zločinu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Možno pobaví mládež, mne celkovo tie vtipy nie vždy sadli, resp. mi neprišli vôbec vtipné, hoci Steve Martin sa snažil, bolo to vidieť. Atraktivita riešených prípadov sa stretáva s nudou, no a u Seleny Gomez sme videli veľkú zaokrúhlenú tvár, ktorá sa v druhej sérii zväčšila o ďalších 10 kilo a nepomohli ani širokospektrálne svetre. Možno by pomohlo viac hopsať na pódiu a menej konzumovať hranolky s colou. A tiež by pomohlo naučiť sa hrať, lebo toto fakt stačilo len pubertálnym fanúšikom. Selena totiž nie je herečka, ale len Disney figúrka, ktorá pôjde s trendami za každú cenu. A hlavne bolo treba jemne podporiť aj LGBT, to už vyskakuje pomaly aj z dokumentárnych seriálov o vesmírnych staniciach. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po dvou řadách, a právě koukám na třetí, to klidně nechám na čtyřech hvězdách. Mně tenhle mix sedí. Že tomu kolísá tempo nebo občas zahapruje logika a postavy jsou spíš načtrnuté mi nevadí. Na to, o co se seriál snaží to stačí bohatě. Prostě feel good věc, která je moc hezky natočená a zahraná i napsaná a dokáže překvapit. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (21)

  • V rozhovore pre Town and Country Magazine Aaron Dominguez (Oscar) poznamenal, že natáčanie so Selenou Gomez mimo New Yorku bolo ťažké, pretože fanúšikovia počas nakrúcania scén neustále skandovali jej meno. (Arsenal83)
  • Budova Arconia se skutečně nachází v Upper West Side v newyorském Manhattanu. Budova má název Belnord a nachází se na adrese 225 W 86th St. (tom.nosek)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama