Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mystifikační dokument ze zákulisí českého hudebního průmyslu. Prostřednictvím výpovědí několika zúčastněných budete svědky zrození uměle vytvořené kapely, poznáte její recept na raketový vzestup, prožijete s ní nejúspěšnější roky a nakonec odhalíte i utajované neshody, které vedly k nečekaným personálním změnám. (ajuska)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Zelenka dobu určitě nepředběhl, takovej pěknej konkurz už byl k vidění i před ním, například u Formana. Ve svý době asi potěšující filmík, kterej už dnes trochu nedává smysl. Viděl jsem ho až teď, což moje hodnocení nutně poznamenalo. Rok Ďábla měl daleko větší koule u funguje i dnes.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

morrissey

morrissey (hodnocení, recenze)

super film, ymslel sem si žwe mě bude hrát někdi slavnej , zTŘEba SAGVAN tOFI .O)))))

VeeDee

VeeDee (hodnocení, recenze)

Výborná fikce o vzniku a životu kapely Mňága a Žďorp. Kdybych nevěděla, že je to celé vymyšlené, snad bych tomu i věřila...herecké výkony hudebníků jsou přesvědčivé a líbí se mi myšlenka celého filmu, který v podstatě paroduje tzv. rychlokvašky. VeeDee

Miriam

Miriam (hodnocení, recenze)

Jkaožto fanoušek Mnagy jsem z filmu nadšená:-) . A propos-ješjich texty písní-to je život...

eda55

eda55 (hodnocení, recenze)

Zelenka předběhl dobu...ten konkurz je jak ze superstar.Bohužel realita dneška je taková,jakou jí můžeme vidět právě v tomhle filmu.

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama