Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tylar Davidson studuje na univerzitě a na začátku prázdnin se rozhodne, že pojede za rodinou a vezme s sebou i svého nejlepšího kamaráda. Po nějaké chvíli se Chase Tylarovi přizná že je gay. Tylar s matkou a sestrou odjíždějí k babičce na víkend a Chase a otec zůstanou doma sami. Co se odehraje mezi Chasem a Tylarovým otcem? (Brabíček)

(více)

Recenze (3)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Nejsem ráda zlá. Ale prostě co mám dělat, když se mi někdo snaží prezentovat tenhle film s tím, že je to fakt dobrý? Tak za prvé, ta jedna hvězda je pro mě. Ten čas mi nikdo nevrátí a i když už jsem dala i horší hodnocení, tak tam ten odpadní čas aspoň stál za to. Mám ráda, když se někdo nepokouší si hrát na zbytečný ten art film, ale kamera je tu jen pro smích a zlatý twilight s těmi pohledy z očí do očí. Ale opravdu si tady budeme hrát na to, že se tu jedná o herectví? A básnění o příběhu? Z toho by se to dalo zachránit jen tak, že by se to celé sehrálo na horor, abych ty lidi už v životě nemusela vidět. Už po zhlédnutí jsem měla chuť napsat....whatever, ale řekla jsem si, že si dám pauzu. Bohužel i po delší době mám chuť někoho uškrtit. Minimálně. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Dramatické situace vlastně bez emocí. Postavy se chovají mátožné, i jediná trochu živoucí postava matky udělá ke konci značně nepravděpodobný obrat v jednání. Režisér zkrátka udělal z látky, která dost slibovala, instantní záležitost. Škoda. ()

Reklama

Mania 

všechny recenze uživatele

Nejspíš už jsem viděla příliš mnoho filmů s podobnou tématikou a proto nemohu tenhle hodnotit lépe. Ničím nevybočoval a místy byl opravdu hodně strnulý. Chování postav bylo trochu podivné, ale tak kanaďani, kdo ví... Jinak zcela průměrný snímek. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama