Reklama

Reklama

V kultovním sci-fi filmu Návrat do budoucnosti se hlavní hrdina Marty ocitne díky vynálezu svého kamaráda, šíleného doktora Emmetta Browna v minulosti. Stroj času je zabudovaný v legendárním autě Delorean, který ho přenese do roku 1955, kdy se jeho rodiče teprve coby středoškoláci seznamovali. Martymu se náhodou povede narušit časové kontinuum a pak musí svou chybu napravit, aby se vůbec v budoucnosti narodil. (Pannonia Ent.)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Hlavně prosím žádné remaky s opačným pohlavím... případně genderově neutrálním. Nechte to prosím tak, jak to je.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

PepiQ

PepiQ (hodnocení, recenze)

Marty cestoval do 5. listopadu, aby (ne)ovlivnil budoucnost; já se dnes - rovněž 5. listopadu - vrátil o cca 2 dekády zpět, abych si připomněl kluka, kt. hltal každou minutu tohohle filmu sedíc na gauči u rodičů. A ten film nezestárl ani trošičku - na rozdíl ode mě. Tak zpátky do budoucnosti! :o)

na příspěvěk reagoval JurajKa

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Lucasion

už si bohužel fakt nepamatuju, co to bylo za film. Vím, že u nás to v té edici nakonec nevyšlo, v zahraničí ano.

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Nevím co konkrétně máš na mysli za film.... Ale vím že se taky řešil seriál Sherlock edice. Komplet 3 řady a nebo každá jednotlivě na bluray. Prd, u nás není a nebude.... Jen dvd.

Hlavně že Warriora ořízly obraz, steelbook byl bez cz podpory a do čtyř let to nevydaj znova... A hlavně taky že Terminátor vydávaj steelbook limitku už popáty za sebou v řadě :-D :-D :-D

na příspěvěk reagoval MartinezZ

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Počkej já to vůbec nemyslím zle. :-) Já jsem na filmarena pravidelný odběratel. Spokojený zakazník a všechny svoje steelbooky mám odsud. To jenom tyhle hogofogo edice za 3000-5000 mi příjdou směšný :-)

To je ale to samý i v herním průmyslu a hudebním. Holt fanoušci si to zaplatí rádi. A právě proto, že se kupuje a dováží a distrubuuje každá rádoby blbost, tak mě absence týhle kolekce fakt zamrzí. Protože před 5 lety jsem bluray ještě holt neřešil no... teď bych bluray trilogii bral všema deseti.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Lucasion

Mimochodem, mám pocit, že už nějaké právě krabičkové steel edice nějakého a už nevím jakého filmu se řešilo, že u nás nevyjde, protože to prostě nemá v našem českém rybníčku vůbec smysl plus ne zrovna jednoduché dohadování se se zahraničím ohledně práv a výbavy edice. Nevěřím, že se někdo od distributora na tu možnost byť jen okrajově nepoptal, když i u nás šly filmy znovu do kin.

na příspěvěk reagoval Lucasion, Lucasion

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Lucasion

Zrovna FilmArenu jsem myslel, ale nechtěl jsem jim jakkoliv dělat zle, protože jejich Multibuye jsou skvělý :) Ale je fakt, že tam zrovna tohle je docela dost znát, ty edice, co jim zabírají místo ve skladu, e tam snaží po různu udat už takovou dobu a nikdo se k tomu moc nemá, až je mi jich líto, že do toho FilmArena zainvestovala. těch pár skutečných sběratelů tyhle tyhle bláznivé edice snad nikdy nemůže utáhnout a zaplatit.

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Ano jako třeba black friday na filmareně. Vyprodává se za polovinu planeta opic, x-men i dalších x desítek edic, který jsou předražený a kdo je chtěl, tak už je má doma.

Ale Planeta opic je mi bez urážky u zadku a dát 2500 za hlavu opice je vážně výsměch. To samý drápy Wolverina. Ale prostře bluray edici všech tří kultovních filmů bych já prostě sakra chtěl....

na příspěvěk reagoval MartinezZ, MartinezZ

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Šimpy

No kdyby u toho byly alespoň český titulky...

Lucasion: Stačí se podívat do eshopůl, kde se furt válí nějaké ty speciální edice Alienů, Terminátorů, Predátorů... Pár fandů si to koupí, po čase to prodá jinému fandovi a ty zbytky nových kusů, které se vyrobily proto, aby to mělo vůbec smysl (vyplatí se toho udělat stovka, ale 10 kusů by se nezaplatilo nikdy apod.), se stanou ležáky, které se pak udávají v různých marketingových akcích opakovaně a opakovaně a opakovaně a furt a stejně to nikdo už nebere a časem bude lepší to prostě dát jako výhru, aby se toho prodejce zbavil.

na příspěvěk reagoval Lucasion

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Lucasion

Myslím, že těch pár nadšenců, co by si tohle koupilo by nezaplatilo Distributorovi ani práva natož práci ;-). A není pro ně problém si to objednat v zahraničí, kdybych měl na to prachy, tak to udělám ;-)

na příspěvěk reagoval MartinezZ

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Jasně, ale ne všichni si koupili edici k 25teům že jo? Takže já se na tuhle edici 30 let celkem těšil a bral bych jí všema deseti.

na příspěvěk reagoval Šimpy

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Lucasion

Nevěřím, že to sám nevíš. Protože si distributor myslí, že by se mu nevyplatilo to sem dovážet a přelisovávat kvůli CZ podpoře a bez CZ podpory tuplem ne. A popravdě se moc nedivím, tolik lidí by si to nekoupilo - asi. Pro podrobnějí info si napiš do Bontonfilmu a zeptej se, třeba ti i odpoví.

na příspěvěk reagoval Lucasion

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Děkujeme panu Zemeckisovi za nadčasové filmové dílo, která baví v kinech i po neuvěřitelných 30ti letech!! Sám jsem měl husí kůži při scéně na parkovišti u dvou borovic..... No nic, raději pomlčím, nebo skončím zas u bulící nostalgie. Každopádně jedna z mých srdcovek, co jsem konečně viděl na vélkém plátně. Super a dík! :-)

(Húúú stý příspěvěk... To je magický! ;-) )

callix

callix (hodnocení, recenze)

Shakaar

Taky jsem to chtěl napsat. Akorát teda v tom filmu ten dnešní den byl lepší. Aspoň to řízení počasí mít.

Dado

Dado (hodnocení, recenze)

haffen

Neviem, či aj niekde inde, no v Košiciach je na stredu naplánované premietanie prvej a druhej časti v kine Úsmev.

IrmaVep

IrmaVep (hodnocení, recenze)

haffen

Jo, v Čechách, asi ve 3 městech... snažím se sice najít, jestli u nás bude, ale zjevně na to dlabou. Fakt škoda :( Tak koukám aspoň teď - TV Nova rocks! ;D

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

21.10. sa bude premietať v Čechách film. U nás zase raz veľké hovno. Keby aspoň klubové kiná, ale nič...

na příspěvěk reagoval IrmaVep, Dado

Související novinky

Robert Zemeckis a nová sci-fi

Robert Zemeckis a nová sci-fi

14.01.2020

Režisér Robert Zemeckis (Let, Trosečník) v posledních letech nezaznamenal se svými novými filmy příliš velký úspěch, a tak se po dlouhé době vrátí k žánru, s nímž kdysi v Návratu do budoucnosti… (více)

Třetí Stranger Things až za rok

Třetí Stranger Things až za rok

01.08.2018

Netflix si dává na čas a třetí sérii svého megahitu Stranger Things tak fanouškům neukáže dříve jak v roce 2019. Důvodem je i fakt, že se tvůrci chtějí částečně vykoupit za ne úplně šťastně přijatou… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama