Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxikářka Marcella (Edwig Fenech) zdědila firmu po svém otci. Její milostný život jí nevychází. Pokud to není její bývalý přítel Roman (George Hilton), který ji pronásleduje, pak je to mocný šejk (Aldo Maccione). Marcella zná dobře policejního komisaře Angeliniho (Enzo Cannavale), který ji získá pro tajnou spolupráci jako striptérku v klubu dealera Adonise. Děj plný předvídatelných zápletek vrcholí klasickou italskou bláznivou automobilovou honičkou. (vlasta123)

(více)

Recenze (11)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 2.1.1982 (R: ČST 2 = 11.8.1982), réžia českého znenia (ÚPF 1978) = VÍT OLMER (1.4.2009) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Volkswagen, Beckenbauer, cha! Povedených vtipů je v téhle příliš bláznivé italské komedii pohříchu, ještě že jsou tu perfektní hluboké oči a veliké přednosti Edwige Fenech, jinak by věru nebylo na co koukat. Gianfranco D'Angelo v roli policajta Isidora možná připomene Lukáše Pavláska. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl v roce 1982, kdy byl uveden v   českém znění v české televizi. Nyní jsem se   díval na italskou verzi s německými titulky,   což je pro mě přijatelné. Připadá mi, že   film ani tak nezestárl. Hlavní zásluhu má   Edwige Fenechová, ve své době vyhledávaná   kráska, která se nestyděla ukázat své půvaby   před kamerou. Možná, že by televizního   diváka pobavily podobné komedie ve vysílacím   čase kolem půlnoci více, než stále se   opakující lidožraví žraloci, pavouci,   upíři, nebo různé sci-fi z produkce   společnosti Asylum. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Patřičně ztřeštěná italská komedie, která byla ve své době (premiéra 1978) v čs. kinech velmi vítaným osvěžením. Vzhledem ke svému tehdejšímu věku a její tehdejší přístupnosti (od 18 let) jsem na její první zhlédnutí čekal celých 43 let. Tehdy šlo v našich kinech zřejmě o jednu z prvních komedií s takto hojně prezentovanými ženskými půvaby (Tři tygři proti třem tygrům přišly až o rok později, Bože, jak hluboko jsem klesla! o 3 roky a Cukr, med a feferonka o 5 let). A opravdu si nevzpomínám na jiný film, kde by byly pod dobrou polovinou stopáže úvodních titulků vidět pěkná ženská prsa :-) ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Gagů je tam plno. Obzvlášť se mi líbil mimořádně absurdní, kdy padouch se svým řidičem prchá k autu a, byť jsou ve značné časové tísni, odmítá si sám otevřít dveře a trvá na tom, aby mu je řidič sám otevřel. ()

Zajímavosti (1)

  • Během děje se ve filmu hned dvakrát zřetelně objeví plakát na tehdy nový úvodní díl kriminální série s Tomasem Milianem v roli svérázného policejního komisaře Nica Giraldiho Squadra antiscippo (1976). (charles3)

Reklama

Reklama