Reklama

Reklama

Láska a holubi

  • Sovětský svaz Ljubov i golubi (více)

Obsahy(1)

Film Láska a holubi je obrazem lidských povah. Holub je zde motivem volnosti, po které hlavní hrdina touží a zároveň lásky, kterou svou věrností chovateli vyjadřuje. Příběh se odehrává na venkově v prostředí rodiny a jejích přátel. Otec získává v zaměstnání poukaz na dovolenou a také sám odjíždí, pro celou rodinu je to velká událost. Zde potkává ženu z města, která ho odlišností jejich životů natolik okouzlí, že s ní míří do jejího městského domova bez toho, aby své rodině cokoliv řekl. Ve městě již však není vše tak, jak si představoval, cítí se zde velmi stísněně. Proto není divu, když se jednoho dne rozhodne vrátit se ke své rodině na venkov. Čeká ho však velmi tvrdý návrat. Film v sobě mísí spoustu veselých scének i smutných momentů. (cz_matylda)

(více)

Recenze (5)

Figuska 

všechny recenze uživatele

Hezký, prostý film s nadsázkou o lidských vztazích a zevšednělém manželství, které potřebuje pořádnou sprchu, aby vše mohlo být zase tak jak má. A je úplně jedno, jestli se odehraje v zapadlé sibiřské vesnici, v New Yorku nebo u nás doma... ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Italie na rusky zpusob. Opet skvela Людмила Гурченко, zajimava mlada slecna Лада Сизоненко. ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Tohle stvori jen Rusko. Na misto srdceryvnych anglosaskych psychodramat o vycichlem manzelstvi ktera jsou jak pres kopirak tento film skutecne osvezi. Tady je poradny narez ktery si na svou dobu misty az nezvykle ostre a s nadsazkou utahuje z vesnickych vidlaku a pritom take nezvykle citlive resi takova ta rutinni temata stredni generace. Scenka s vyzehlenou kravatou, makeup i ohoz Natasi i prubeh "noveho rande" u reky a mnoho dalsich nema chybu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama