Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepozorná řidička způsobí nehodu, při níž je těžce zraněn mladý cyklista. Kolem místa havárie projíždí doktor Robert Steward, který se pokusí oběma pomoci, zachránit se mu však podaří pouze řidičku Felicii Laurelovou. Tu se údajně po převozu do nemocnice někdo pokusil udusit, personál však nic podezřelého nezaznamenal, a tak ženě nikdo nevěří. Doktor Steward je rozvedený a dlouho odmítá navázat vážnější vztah, nakonec se ale zamiluje do půvabné Lizy a ožení se s ní. Po návratu z líbánek Lizy manželovi tvrdí, že se těší na děti, ale potají bere antikoncepci. A Robert ani v nejmenším netuší, že mu žena nejen lže, ale že je navíc - vražedkyně... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jako malej a celkem mě to bavilo.. proto jsem si dal repete a musím říct, že je to fakt céčková nudná záležitost, kde se něco děje až na konci a během filmu tupý kecy neznámých herců. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Psychopatická ženská vnikne do života rozvedeného doktora, aby se mu mstila za záchranu bezohledné řidičky, která zabila jejího bratra, coby cyklistu...Slaboduché, dopředu čitelné, bez nápadů, zvratů, bez hereckých výkonů. Dvě hvězdičky, které uděluji, jsou možná i víc, než si film zaslouží. 30%. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Jeden z Lepších Thrillerov,  ktorý mi neprišiel ako TV film čo má tu aj označenie.Vrazedkyna sa vydá za doktora, ktorý jej pred pár rokmi nezachránil po nehode jej vlastného brata ale zachránil účastníčku nehody. Slušný Thriller, ktorý sa oplatí určite pozrieť 3* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama