Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Murdock neměl zrovna ideální dětství. Vyrůstal v nebezpečné newyorské čtvrti, kluci ho šikanovali a příliš velkou oporou mu nebyl ani otec, opilec a zkrachovalý boxer, který pracoval pro místního zločineckého bosse. Navíc Matt oslepl, když se mu do očí dostala nebezpečná chemikálie. Překvapeně však zjistí, že díky neuvěřitelně zbystřenému sluchu dokáže „vidět“, a začne tuto schopnost trénovat. Brzy se umí ubránit svým trýznitelům. Úspěšně vystuduje práva a je odhodlán bránit chudé a bezmocné. Pomáhá jim nejen jako „slepý“ právník v soudní síni, ale po nocích také jako maskovaný mstitel Daredevil, který se v rudém kostýmu stává postrachem podsvětí. Seznámí se s Elektrou, která skvěle ovládá bojová umění. Je dcerou řeckého magnáta Natchiose, který se stal terčem útoku bohatého Wilsona Fiska. Ten na něj chce hodit podezření, že je obávaný vládce podsvětí Kingpin, i když ve skutečnosti je jím on sám… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel Izma smazal svůj příspěvek.

Nicollass

Nicollass (hodnocení, recenze)

UN: Dnes som to ledva dopozeral no je to este vacsia nuda ako pododna verzia takze neodporucam

UN

UN (hodnocení, recenze)

videl niekto aj DC ? ked je tam az o 30 minut viac mohlo by to byt lepsie

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Mark Steven Johnson na to zkrátka nemá..natočil tři filmy a všechny stojej za hovno...tohle je asi jeho nejhorší film!! Už Ben Affleck je blbej herec a na roli se vyloženě nehodil....pokud jak někdo říkal je film přesně takovej jak komiks no tak to potěš Pán Bůh!!

K3LTidlo

K3LTidlo (hodnocení, recenze)

Bullseye to drží nad vodou, jinak Daredevil a Elektra, prkenní stážisti rovná se nuda. Souboje nuda, ten první, v hospodě, snad nejhorší bojová scéna co jsem viděl. Přítomnost Stana Lee, Franka Millera a Kevina Smithe, fajn spestření. Jako film 40%, pro komiksového fandu 55%.

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

film mohl být o krapet lepší, ale dalo se to. překvapily mě tam písničky od Evanesence, to se dá poslouchat a celkově komiksy mám ráda a ráda se taky podívám na filmové zpracování, abych mohla posuzovat, co je lepší. v tomto případě se mi zdá komiks lepší, ale to je můj názor

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Nu dobrá, herecké výkony nic moc, já jim ty bitky ani na chvíli neskousnul, Affleck ani Garnerová nejsou ani na chvíli autentičtí, ale perfektní práce režie třeba při zpomalovacích sekvencích a v dešti, to mít tak Spiderman, tak by to nebyla taková nuda, :-)

petero

petero (hodnocení, recenze)

Už ma to štve s týmito DC, kliknem na nejaký film čo sa mi páči a zrazu vidím že to má DC a ja som to nevidel, sakra =(

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Nevideli ste niekto dircut verziu? Lebo jej dlzka je 133 minut, tak by som rad vedel co tam pridali.

m-i-s-o

m-i-s-o (hodnocení, recenze)

Vždy lepšie ako Spider-man, aj keď Ben Affleck a Tobey Maguire sú obaja hrozní a ich obsadenie nešťastné...

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Dardevil je super komixová postava a dalo sa to sfilmovať určite lepšie, namiesto dhustého akčáku je to len obyčajná romantická dráma. Bol som dosť skladamý.

pszalbot

pszalbot (hodnocení, recenze)

Nědělní večer bez jakéhokoliv očekávání filmového zážitku vyplnil tento kousek a musím přiznat, že jsem se nestačil divit. Ani ne tak filmu, jako zdejšímu hodnocení. Předně musím napsat, že film je skvělou adaptací komiksu, daleko lepší než uhozený Spiderman, podle mě i lepší než X-Meni. Ben Affleck možná na někoho působil toporně, ale nedovedu si představit poletujícího hrdinu rozdávajícího úsměvy, který zároveň dovede šířit tak chmurnou atmosféru jako Daredevil. Vytknul bych některé slabší bojové scény, pár chaotických střihů a snad i prosba po pohřbu by stačila jedna. ****

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

poznám ludí ktorý vidia najväčší klad v Michael Clarke Duncan,a ten tam bol maxi. trapný

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

No je pravda, že Colin mi tu nesedl snad ještě víc, než Affleck. Překvapilo mě, že v něm tolik diváků vidělo klad filmu.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Kombinace Bena Afflecka a pro mně neznámého komixového hrdiny je velice špatná kombinace. Neskutečně jsem se u toho nudil. Colin Farrel mi přišel v roli záporáka v tomhletom případě dost směšný. Udělat z toho filmu praštěné porno, tak to může být sranda :-)

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Ben Affleck mi na superhrdinu moc nesedl, pořád se tvářil tak nějak nesympaticky. Ale v tom oblečku má úžasně krásný tvar postavy, řekla bych vůbec nejhezčí, co jsem zatím viděla. Co se zbytku filmu týče, opět mi to přišlo trochu urychlené a mělčí a nejvíc mě mrzelo, že samotného Daredevila jsme si vlastně moc neužili. Snaha o vykreslení psychologického profilu byla, ale klidně bych snesla i hlubší záběry. Podle mě, lepší průměr.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

ničeho se bát nemusíte. je to jeden z najhoršich comixáckejch filmů pod slnkom. jediný co je na tom špatný je to, že je to úplne špatný, tudíž ohraný téma, tudíž velký prachy a záporný kritiky. rozhodně ho z obalu nikdy nevytahujte.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Mno až na vrhajícího Colina Farella a hudbu od Evanescence je to kýčovitý film....

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Darredevil JE špatný film. I kdyby nebyl podle comicsu, tak je tam spousta věcí naprosto odfláklá. Herci nudní a přehrávající, absence jakéhokoli napětí, efekty na oko a scénář o ničem. Bohužel takovéhle shity dělají comicsu špatné jméno.

sajmon

sajmon (hodnocení, recenze)

ničeho se bát nemusíte. je to jeden z nejlepších comixáckejch filmů. jediný co je na tom špatný je, že je to comixáckej film, tudíž ohraný téma, tudíž velký prachy a záporný kritiky. rozhodně ho v obalu moc dlouho nenechávejte

OOOK

OOOK (hodnocení, recenze)

Proč jen si každý o DareDevilovi myslí to nejhorší? Vždyť DareDevil je jeden z nejlepších filmů své třídy - komixoví hrdinové. Tento snímek je v tomto ohledu zvládnutý na jedničku! Střih a kamera jsou svižné a rychlé a dostatečně nám odkrývají všechno co chceme vidět! Hudba je přímo neskutečná! Vynikající doprovod Greame Revella a snad ještě lepší písničkový soundtrack! A děj? No možná trošku klieé ale příběh malého Matta je dost smutný a vezme za srdce! Když tenhle film srovnám se Spider-Manem, tak ten odchází jako poražený! Co Spider-Man sice získal na velkoleposti a vykreslení, ztrácel na poutavosti a zábavnosti!! A když tak každý ten děj hodnotíte, řekněte mi jedno:v dokumentech o tučňácích hledáte taky příběh? A pokud ne tak proč ho hledat u DareDevila?

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Ben Affleck je nový Batman

Ben Affleck je nový Batman

24.08.2013

Potěšilo to zejména Kevina Smithe, protože to pro něj znamená, že „už viděl nahatého Batmana". Zbytek filmového světa se už téměř čtyřiadvacet hodin zmítá v diskusích, jestli jde o správnou volbu.… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Reklama

Reklama