Reklama

Reklama

Dinosaurové

(seriál)
  • USA Dinosaurs
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1994), 25 h 54 min (Minutáž: 22–24 min)

Hrají:

Stuart Pankin, Jessica Walter, Sally Struthers, Sam McMurray, Christopher Meloni, Ken Hudson Campbell, Julia Louis-Dreyfus, Pat Crawford Brown (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o životě rodiny dinosaurů, kteří žijí v moderní době. Mají lednici, pračku, televizi a další veškeré moderní věci. Narozdíl od lidí žili tito dinosauři v jeskyních a jako svého domácího mazlíčka měli většinou divoká zvířata. V tomto seriálu je děj zaměřen na rodinu Sinclairu a jejich společný život. Earl Sinclair je hlava rodiny. Pracuje jako dřevorubec a jeho žena Fran se stará o domácnost. Mají spolu tři děti. Dva syny a jednu dceru. Společně prožívají různá dobrodružství každodeního života... (duklak2)

(více)

Recenze (159)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

"Ty nejsi máma!" Tak mě trochu přepadla nostalgie s takovou normální dinosauří rodinkou, která se mi nikdy nezdála tak úplně vhodná pro děti, ale jako dítě jsem na ní přesto s chutí a ráda koukala. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Earl Sinclair a jeho povedená rodinka, aneb klasický sitcom v neklasickém provedení, zábava po kýblech, a mimo jiné i Vymítač Ďábla...zkrátka mazec;) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu divné, ale po většinu času mastodontně vtipné, byť poněkud stupidnějším druhem humoru. Ovšem i zde se našly čestné výjimky v podobě geniálních gagů (povětšinou ty věčné anabáze s jídlem). ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::: Kultovní komedie s kultovní hláškou: "Zlato, jsem doma !". Jako malý jsem to měl hodně rád, ale byly seriály, které jsem měl ještě radši. Často na tento seriál ale vzpomínám a nejen z nostalgie, dám za pět. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Ne vážně, mě to vtipné nepřipadlo, a to ani v nejmenším. Snad kdybych byl pod drogama, tak možná, ale za střízliva slabé dvě hvězdičky... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Na tomhle seriálu jsem vyrůstal, kdo ví, jak bych se k němu stavěl teď, ale tehdy jsem si dinosauří rodinku dosti oblíbil a užíval si každý úder pánvičkou do Earlovy hlavy. Ačkoliv vtípky nevzbuzovaly přímo záchvaty smíchu, o slušné gagy nouze nebyla. Převleky i prostředí působilo sympaticky a seriál se ani nepokoušel přehnaně moralizovat (jen ve zdravé míře)... Jistě, kvality Simpsnů nedosahuje, ale Flinstouny válcuje zdatně. 7/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálů mého mládí, na který vzpomínám dodnes. Z dílu, kde se z Earla stane strom nebo co, jsem míval noční můry. Jo ty byly časy. Zlato, jsem doma. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál, na kterém je výrazně znát nedostatek původnosti. Moderní pravěk tu máme od "Flinstoneových" a potenciál dinosauřího světa pro mě v téhle podobě převlečeného sitcomu zůstal poněkud nevyužit. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No to je něco - stačí pár klipů z YouTube a člověk si hned vzpomene, jak tenhle seriál miloval. Sitkomovost michající Simpsonovy s Flinstoneovy je úžasná, stejně tak dítě "Dítě" a jeho "Nejsi máma!", Earl, jeho parťák Roy... Prosím, začněte Dinosaury zase dávat v telce nebo je alespoň někdo vydejte na DVD. Ať nevyhynou! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvadsiateho šiesteho apríla roku 1991 mal televíznu premiéru netradičný americký sitcom "Dinosaurovia" (Dinosaurs). Počas nasledujúcich troch rokov boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú šesťdesiat päť dielov. Seriál zachytáva zábavným spôsobom dianie v rodine Sinclearovcov. Otec drevorubač Earl Sinclear, jeho manželka Fran a ich tri deti (Robbie, Charlene, Baby) zažívajú a riešia všedné aj nevšedné rodinné situácie. Dalo by sa povedať, že je to klasický, tuctový, americký televízny sitcom. Ale pozor, nie je to tak. Je to neobyčajne originálne, pretože Sinclearovci nie sú ľudia. Sú to prehistorickí dinosauri, ktorí však žijú a správajú sa ako ľudia. Originálne jej technické spracovanie tohto námetu. Dej seriálu sa odohráva šesťdesiat miliónov rokov pred našim letopočtom. Dinosauri nie sú, ako by sa dalo očakávať, animovaní. Stvárňujú ich herci oblečení v špeciálnych kostýmoch. *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Roztomilý seriál našeho dětství o skupince srandovních (a srandovně chodících!) dinosaurů. Co víc si může dítě přát? ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Další z amerických žblebtů, kterýma nás těsně po rozpadu živila TV Nova. Sice jsme jako malí vůbec nerozuměli tomu typu života, ale aspoň postava burana Earla, jeho šéfa a jeho kamarádů nád dokázala udržet u televize. (No i když ono v ní taky nic moc jiného nebylo...;) ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle je hlavní důvod toho, proč jsem se bál u Jurského Parku... To bylo celý tak děsivě krásně divný.. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Tyhle gumáci byli někdy parádně vtipný a někdy neskutečně na prd... Nejvíc si pamaruju díl jak to malý děcko posedl nějakej démon na jeho narozky. To byl super díl. Jinak figurku toho mrněte mám ještě někde zahrabanou mezi starejma hračkama... :) ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Hlášku ,,Zlato jsem doma!" si teda moc napamatuju, ale zase si pamatuju jinou, a tu už asi nikdy nezapomenu: ,,Jsem Dítě, mějte mě rádi!" :)))))) ()

Reklama

Reklama