Reklama

Reklama

Dinosaurové

(seriál)
  • USA Dinosaurs
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1994), 25 h 54 min (Minutáž: 22–24 min)

Hrají:

Stuart Pankin, Jessica Walter, Sally Struthers, Sam McMurray, Christopher Meloni, Ken Hudson Campbell, Julia Louis-Dreyfus, Pat Crawford Brown (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o životě rodiny dinosaurů, kteří žijí v moderní době. Mají lednici, pračku, televizi a další veškeré moderní věci. Narozdíl od lidí žili tito dinosauři v jeskyních a jako svého domácího mazlíčka měli většinou divoká zvířata. V tomto seriálu je děj zaměřen na rodinu Sinclairu a jejich společný život. Earl Sinclair je hlava rodiny. Pracuje jako dřevorubec a jeho žena Fran se stará o domácnost. Mají spolu tři děti. Dva syny a jednu dceru. Společně prožívají různá dobrodružství každodeního života... (duklak2)

(více)

Recenze (159)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Domluvy a prosby rodičů nikoliv, ale tento vynikající seriál nás coby přidrzlé pubescenty donutil zahodit cigarety, flašky od piva a levného alkoholu a v podvečer (ano v podvečer, nikoliv pozdě v noci) mazat domů před telku. Máma si ťukala na čelo, jestli jsem se prý nezbláznil. Ten seriál byl prostě parádní se spoustou nestárnoucích až kultovních hlášek - kámoš jednou vytasil hlášku "Nejsi táta" na svého fotra, jenže nevěděl, že otec má v sobě pár piv, alkoholem ovíněný mozek zapochyboval o otcovství a kámoš málem přišel o dva zuby. Seriálový kult! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::: Kultovní komedie s kultovní hláškou: "Zlato, jsem doma !". Jako malý jsem to měl hodně rád, ale byly seriály, které jsem měl ještě radši. Často na tento seriál ale vzpomínám a nejen z nostalgie, dám za pět. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že je tomuhle praštěnýmu sitcomu už dvacet let, nostalgickej flashback jako hrom :-). Připadá mi to jako včera, kdy jsem čekala, až se z obýváku ozve povědomá znělka a já se poběžím dívat na prehistorickou verzi Simpsonovic rodinky :-). A mimochodem, dobrej nápad, s těma tchýněma :-D. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli dílu kde nacvičoval jak shodí svou matku ze skály :o) Fantastický serial pro děcka vzpomínám jak to někdy v 94 nebo kterém běželo na nově. Ta jejich babča byla správně ujetá a nezapomenu na díl jak Earl nacvičoval jak jí shodí co nejrychleji ze skály a jeho kámoš mu přitom stopoval čas. ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Vesnický balík Earl v akci... Celý seriál si drží po celou dobu dobrou úroveň. Některé díly jsou velmi originální, jiné jsou kopie úspěšných filmů a seriálů umístěných do pravěku a zbylé díly jsou většinou vynikající parodie. Vzhledem k nově vycházejícím seriálům pro mě byly Dinosaurové příjemným zpestřením. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • V 5. epizodě 1. série je možné na stěně Robbieho pokoje vidět plakát ke komiksu „Teenage Mutant Ninja Cavemen“, který je parodií na znáný komiks „Želví Nindžové“. (Ištván87)
  • Fiktivní televizní pořad Ask Mr. Lizard, který dinosauři v seriálu sledují, je odkazem na populárně-naučný seriál Ask Mr. Wizard. (Drom)
  • Příjmení moderárora Howarda Handupme je odvozeno od faktu, že se jedná o maňáska ovládaného rukou. (Drom)

Reklama

Reklama