Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nic netušící zaneprázdněný otec rodiny odváží své děti do školy. Na cestě se zastaví v obchodě a nečekaně se stane rukojmím lupiče-amatéra. Začíná honička, ve které se pět dětí, stává nadšenými rukojmími. Již méně nadšeným rukojmím je jejich otec, pro kterého je na prvním místě kariéra a teprve na druhém místě rodina a který by rád stihl prezentaci, díky níž by se v práci mohl vyšvihnout ještě výš. Stejně jako automobil, který projíždí přes příliš mnoho výmolů, tak i Danielovy priority potřebují trochu poopravit. A Franklin je přesně ten pravý typ, který mu ukáže jak... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (10)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha "rodinných" komedií, která ničim nevyniká a za pár dní si ani nevzpomenete, o čem to vlastně bylo. Vhodný to je tak akorát pro děti. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, jako malej jsem na ni furt čuměl.....nejvíc mi v paměti utkvěla ta policajtka na tří kolce v obchoďáku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"HELE, PAN KOPEK PRACUJE NA ZAHRADĚ." - "VIDÍTE DĚTI, PAN KOPEK JE SICE STARÝ, ALE JE TO ZDRAVÝ A VITÁLNÍ ČLOVĚK PLNÝ ENERGIE." - "TATI, PAN KOPEK NEMÁ KALHOTY." - "DOBŘE DĚTI, OD TEĎ SE OD NĚJ DRŽTE DÁL, ANO?" Svého času jsem to viděl na kabelovce asi stokrát a přitom je to zcela průměrná rodinná komedie s tak třemi dobrými hláškami (vyplácanými hned na začátku), spoustou přehrávání a obligátním otravným výchovným ukazovákem namířeným směrem k rodičům, co nemají kvůli práci čas na děti. Tom Arnold je trapný jako vždy, ale David Paymer se pro roli upjatého otce narodil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. I WANNA BE SEDATED ,2. OH, SHENANDOAH ,3. CANDY CORNER" ,4. ROLLING MOTION ,5. ONE WAY OR ANOTHER" ,6. WIPEOUT ,7. BOSSA DE ROMANCE ,8. WILLIAM TELL OVERTURE ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama