Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklidné dny penzionovaného námořního kapitána Quintona McHaleho (Tom Arnold) přeruší zpráva, že někdejší protivník major Vladikov (Tim Curry) ohrožuje jeho milovanou ostrovní základnu. Proto kapitán znovu navlékne bílou uniformu a postaví se do čela posádky zmatkářů, s nimiž uskuteční řadu neuvěřitelných manévrů proti nepříteli na obranu svého ostrovního ráje. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Byl využitý potenciál? Ne! Mohlo to být lepší? Ano!  Je to prostě typická odpočinková komedie, která ale na vás nesrší jeden vtip za druhým jako například Policejní Akademie - kterou to ale místy silně připomíná-, i tak to ale baví. Humor je dobře přiblblý a Tim Curry si jako hlavní záporák krade každou scénu pro sebe. Je sice na škodu že Bruce Campbell a většina členů námořnictva tu má opravdu málo prostoru, což hlavně bolí když se vezme délka stopáže. Jelikož jakmile se film zaměří na tu partu v čele s Brucem Campbellem, tak je vždy o srandu postaráno. Bohužel se ale hlavně soustředí na hlavního hrdinu Mchalea a jeho posádka je bohužel nevyužita. I tak se jedná o skvělou komedii, která ale není silný přepal jako jiné americké bláznivé komedie a humor vám tu nedávkuje v kulometné palbě. Což mohl tedy být hlavní problém v přijetí, protože podle traileru musei lidi určitě čekat ujetou a bláznivou komedii co vás nenechá vydechnout. Ale Curryho záporák je fakt láska. 7/10 ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

V roce 1962 začal vznikat slavný seriál "McHale's Navy" s Ernestem Borgninem v hlavní roli. O dva roky později se tahle vojenská selanka dočkala plnohodnotného celovečerního snímku opět s Borgninem. Avšak dost slabý remake z roku 1997 už nemá sebemenší šanci na to, aby trochu upřel naši pozornost na své předchůdce. Škoda. Ještě že nebyl opominut, alespoň pro vedlejší roli, i poněkud zestárnuvší Ernest Borgnine. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predražená komédia, ktorá síce vsádza rovnako na akciu a aj komiku, celé je to akosi dosť nevyvážené a strnulé. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama