Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rádiu říkali, že kdo zaseje sémě do vlastního rodu, pohněvá Boha a třeba v takové Západní Virginii to s incestním setím berou evidentně od podlahy.. Tisíckrát omleté schéma proti sobě znovu postavilo skupinku pohledných junáků a dívek s obnaženými pupíky - všichni pochopitelně příliš mladí na smrt a jedno zdegenerované trio motorizovaných kanibalů - zřejmě výplod dávné touhy otce a dcery, ale pravděpodobněji se jeví spojení chlípného dědečka a vačice, co s poraněnou tlapičkou nestihla utéct.. Vše je patřičně krvavé, postavy se chovají až nadstandardně idiotsky a přirozený výběr evoluce tak na konci ponechá jen ty, co si to alespoň ždibec zasloužily. Osobám se slabším srdcem doporučuji pohlídat si vzduchem svištící sekery, ať se nestanete u Wrong Turn obětí číslo osm.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zhovadilost - jedno slovo by stačilo. Debilní postavy, debilní záporáci, atmosféra nula. Předvídatelné, nestrašidelné. Ale kupodivu nenudné! Při delší stopáži bych neváhal s odpadem, takhle se to ještě kupodivu celkem dalo zkousnout (film přesně na stav s kocovinou - hlava jak střep - ve kterém byl shlédnut a kdy se nedá dělat nic jiného, než tupě hledět před sebe a čekat, až to celé skončí)... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Na mňa osobne tento horor zapôsobil... Je to dávno čo som ho videl, ale spomeniem si naň ešte dnes. Je to možno kvôli tomu, že to bol môj prvý horor z danou tematikou... Dnešné "odrody" tohto snímku ma veľmi neberú. Prekvapila ma brutalita a krvilačnosť tohto snímku, tak ako ma zarazilo to denné svetlo. Na horor, ktorý ma vyľakal tak, že som les nevidel ani z diaľky skoro mesiac tu bolo veľa svetla. Ľakavých scén dostatok, pekných vrieskajúcich herečiek taktiež - takže v celku som bol vážne spokojný. Wrong Turn na mňa urobil dojem a nebojím sa dať 7/10 ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Pach krvi myslím nerobí hanbu svojim starším predchodcom teenage hororov, atmosféra sa celkom zachovala a dala do vizuálneho „nového“ šatu. Je to trochu iné oproti tým starším veciam, v dnešnej dobe si zas toho filmári nemôžu dovoliť to čo kedysi, ale ináč sa podarilo celkom dosť vecí zachovať. Príjemný teenage horor s dobrou atmosférou, vizuálnou stránkou, príbehom (síce tým najtradičnejším, ale to vôbec nevadí). Myslím, že v dnešnej dobe (po roku 2000) to patrí medzi tie lepšie horory, ale to je vec vkusu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu zábavnej osožnosti a spokojnosti siaha u mňa táto vyvražďovačka do vysokých sfér. Preto, lebo vďaka rýchlemu deju, príjemným (hlavne na pohľad) hercom a aj vďaka pár dosť dobrým death-scénam si ho pozriem aj znovu. Ale opäť to nebolo nič nové, nič inovatívne, proste u mnohých zapadne v rade tuctových horroríkov. Ale myslím, že Schmidt by mohol mať budúcnosť. 75%. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Když zmutovaní zabijáci přinesou do své chaty dívku uškrcenou ostnatým drátem a upustí ji na zem, je možné si v záběru na ni všimnout pulzující krční tepny. (Sufferer)
  • Keď Chris (Desmond Harrington) uteká z policajného auta po tom, čo ho takmer trafí šíp, sú v sedadle vidieť dva zapichnuté šípy namiesto jedného. (ČSFD)
  • V celém filmu hraje jen čtrnáct lidí. (Stocki)

Reklama

Reklama