Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Horor založený na značné nechutnosti a krvavosti. Záporáci jsou skutečně odpudivá stvoření a způsob jejich "zábavy" je též velmi odporný. Prostředí filmu je poutavé, nakonec i samotný děj není špatný, ovšem dávka nadsázky při sledování tohoto snímku je nutnost. Alespoň já jsem se po těch 84 min nenudil, neustále se totiž něco děje. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se rozbije auto, partičce mladých. Objeví se zmutovaní lidé. Narazíme na otázky kanibalismu. V kolika hororech už to jen bylo?? Nechutné, plné krve a vnitřností.. Scéna se šerifem pobaví, ale tím to hasne... Tento typ "hororů" je jen odpočinková záležitost, nic kvůli čemu bych nespala, ale občas mě podobné zrůdy ze snů probudí, no co, mám své končetiny ráda, i když jsou jen vysněné :o) ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně, já jsem se dost bavila. Na teenhoror je to velmi slušné, líbilo se mi to víc, než Texaský masakr, nezabíjí se tu jako na běžícím pásu, což u mě bývá zápor, ale ty vraždy stojí za to, zmutovaní zabijáci jsou přiměřeně odporní a velmi pěkná mi přijde scéna v chatrči. Zápor jsou slabší herecké výkony především dívčí části osazenstva a úvod s novinovými titulky. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že bych se zde dočkal něčeho originálního nebo nečekaného. Hanit se ale snímek vůbec nechystám. Kombinace sympatických herců, odlehlého prostředí rozlehlých lesů, skupinky pořádně zdeformovaných hnusáků a šikovná režie mi poskytuje ke štěstí vše, co potřebuju. Byla to dynamická fajn „naháňačka“ s trochou nechutností a zdařilým napětím. Budiž režisérovy odpuštěno, že občas se mi zvedaly koutky, protože jinak nemám co bych vytýkal. Wrong Turn udělají hrdinové i v podobném snímku Hory mají oči, kde se rovněž o zábavu postarají geneticky vyšlechtění jedinci. Alternativa: Hills Have Eyes. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zhovadilost - jedno slovo by stačilo. Debilní postavy, debilní záporáci, atmosféra nula. Předvídatelné, nestrašidelné. Ale kupodivu nenudné! Při delší stopáži bych neváhal s odpadem, takhle se to ještě kupodivu celkem dalo zkousnout (film přesně na stav s kocovinou - hlava jak střep - ve kterém byl shlédnut a kdy se nedá dělat nic jiného, než tupě hledět před sebe a čekat, až to celé skončí)... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Těsně předtím, než se Chris Flynn (Desmond Harrington) vybourá s Mustangem, si pouští píseň „If Only“ od Queens of the Stone Age. (zamboni)

Reklama

Reklama