Reklama

Reklama

Až naprší a uschne...

  • Sovětský svaz Posle doždička v četvěrg (více)

Obsahy(1)

V říši cara Avděje se narodili v jeden den tři chlapci - Ivanové. Matka jednoho z nich, klíčnice Varvara, vymění svého syna za carova a po uplynutí dvaceti let přinutí cara, aby odevzdal vládu falešnému princi. Vyjde nakonec pravda najevo? (Sofia)

Recenze (7)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Až naprší a uschne, nebo až vám bude koberec lítat, nebo třeba až najdete ptáka, co rozezná pravdu od lži. Běžně nám tenhle film v televizi taky zřejmě budou dávat teprve až naprší a uschne a v blátě pokvetou fialky. Krásná pohádka, skvělá komedie a výborný muzikál. Pokud člověk není z principu odpůrce ruských filmů, tohle se mu musí líbit. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně stupidní pohádka. Když srovnám s čs dobovou tvorbou - zkratkovitost, absence humoru. Muzikál plný písní. Líbila se šachovnice na dámu a způsob jakým ji hráli, a taky některé pěkně herečky. Ale zbytečně moc postav, zmatenost. Jako by nestačili dva Ivanové, tady musí mít tři. ()

Rubicius 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře pamatuju, viděl jsem ji někdy v roce 1986-87 v kině, pak ještě jednou v telce a už nikdy poté. Líbila se mi, jak na poprvé, tak na podruhé. Jestli tam byly písničky nebo ne, tak to už fakt nevím. Jen vím, že se mi hrozně líbil Kostěj Nesmrtelný, jak se do něj může zapíchnout nůž a je mu to úplně jedno. A i to vaření polévky bylo skvělý. Byl, nebo nebyl tam létající koberec? :-) Jsou to spíš vzpomínky, než kritika, na to abych mohl kritizovat, bych si to musel vybavovat víc. Ale rozhodně, rozhodně to ve mě zanechalo jednoznačně pozitivní dojem. Do sbírky skvělých ruských filmových pohádek ten rok přibyla další. A moc bych ji chtěl vidět alespoň ještě jednou. 5*. Ano, troška vzpomínek, ale když ten Kostěj byl tak bezva... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama