Reklama

Reklama

Zítra bude pozdě

  • Sovětský svaz Žažda (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 1941, vesnice nedaleko Oděsy padly do rukou německých okupantů. V jedné z nich byla čerpací stanice vody pro celou Oděsu. Velení usiluje o záchranu obyvatel města, musí obnovit dodávky vody alespoň na několik hodin denně. Pokus o vysazení desantu u čerpací stanice ztroskotal. Zbývá jediná možnost, infiltrovat se do týlu nepřítele. Úkolem je pověřen námořník Bezboroďko (Vjačeslav Tichonov), který ovládá němčinu. Je vybaven dokumenty zajatého německého důstojníka a vydává se splnit nebezpečný úkol. Záhy po něm překročí linii fronty celý oddíl. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý snímek, v němž sovětští námořníci svedou boj o vodárnu pro Oděsu. Na sovětskou produkci se ve filmu objevuje nezvykle málo davových scén (vyjma náletu se před kamerou nepotkává více, jak pár desítek lidí). Andrej Ešpaj napsal pro Žízeň velmi dobrou hudbu. Mno a Vjačeslav Tichonov v německé uniformě je zkrátka k sežrání. ()

Kragujevac 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný sovětský válečňák, který obsahuje pár zajímavých scén a hlavně není moc dlouhý, takže se dá v pohodě a bez újmy shlédnout. . ()

Reklama

Reklama