Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Recenze (276)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám (tak jako mně) už od počátku jasné, že to bude o ničem, ale že se tam bude ukazovat Demi Moore, bude to sice pořád hrůza, ale přežijete to. Pokud zjistíte, že je tam i pár dobrých vtipů a hraje tam i pár dobrých herců (třeba Ving Rhames), bude to o trochu lepší...a když naprosto nepřipraveni na něco takového uvidíte Burta Reynoldse s naprosto odlišným krevním oběhem než jakým disponuje (doufám, protože jinak feministky vyhrály) drtivá většina mužské populace, bude to vážně docela zábava....navíc se mi líbí i ta "příšerná muzika" (protože jsou to Eurythmics, sakra!) a Demi je docela pohybově nadaná, nicht Wahr?:) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že v tomhle případě i přes proklamovanou bombu půjde spíše o propadák. Nevěděl jsem ale, jak velký propadák to bude. A byl tedy pořádný. Přímo děsivý. Demi Moore nebyla nikdy bůhvíjak skvělá, a popravdě řečeno ani bůhvíjak krásná herečka. Tady je na ni sice pár zajímavých záběrů, ale jednak ty samy o sobě nejsou erotické ani náznakem, jednak se mi na nich zdá Demi moc "namakaná". To ale samo o sobě ještě nenaznačuje nic o kvalitě snímku. Vlastně v tomhle případě je slovo "kvalita" značně nevhodným výrazem. Tvůrci při natáčení zjevně zapomněli, že i z průměrného scénáře se dá udělat solidní hit, a přestože tentokrát byl k dispozici scénář pouze podprůměrný, dokázalai jej pojmout tak, že výsledkem je ještě něco méně než podprůměr. Úplně zděšený jsem byl z vystoupení Burta Reynoldse. Ten chlap je buď úplně senilní, nebo úplně blbý, v horším případě obojí. Vzít roli v tomhle filmu byl sám o sobě hazard, ale ta JEHO role, ta přímo zaručovala smetiště dějin už před natočením. Nu což, asi mu to za ty prachy stálo (anebo mu to prostě stálo :) ). Další, co mě deklasovalo, byla skutečnost, že Demi za tenhle "film" inkasovala v té době rekordní sumu 20.000.000 dolarů! Můj bože, za to, co předvedla, by ty prachy měla rozdat mezi potřebnější, než je ona, a to do posledního centu. Taky bych si stoupl do fronty. :) Každopádně musím před tímhle filmem varovat všechny ty, kteří by jej chtěli vidět v očekávání nějakých lechtivých, nebo alespoň svlékacích scén. Američané si pod pojmem "striptýz" totiž představují spíše "topless", neboli "nahoře bez", čili klasického stripu se tady nedočkáte. A lechtivé scény? Neexistují. Ostatně se bojím, že i kdyby tady něco takového bylo, budilo by to spíše smích, než vzrušení, ale abyste pochopili. to byste se museli na tenhle snímek nejdříve podívat, ale to bych vám opravdu, ale opravdu neradil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $33,109,743Tržby Celosvetovo $113,309,743║ keď sa to berie ako taká neškodná uletená oddychovka, tak prečo nie, má to čosi do seba /50%/ ()

woody 

všechny recenze uživatele

Demi Moore není zrovna nějak pěkná herečka a myslel jsem že alespoň ta plastika a zvětšení prsou ji pomůže.Nepomohlo a spíš ty prachy měla vrazit dětem v Somálsku.K tomu striptýzu.Scénaristé zřejmě neviděli nikdy striptýz protože ty rádoby vzrušující scény kdy se měl chlapům postavit se nedočkáte(možná jen bezdomovcům kteří neviděli dlouho ženskou :-) ).Celkově je to jeden z nejhorších amerických trháků všech dob.Ale Robert Patrick v roli feťáka se mi jako jediný herecký výkon líbil ale nezasloužil si hrát v takových bracích.Hvězdička jen pro něho. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nevím co na tomhle filmu všem vadí mě to přišlo jako hodně příjemná komedie okořeněná kriminální zápletkou. Demi Moore je hezká a tancovat umí, Robert Patrick je fakt dobře zkrachovalej, Burt Reynolds no comment a Ving Rhames je geniální. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vždy, keď vidím otrasný STRIPTÍZ, si spomeniem na podobne otrasné SHOWGIRLS a rozmýšľam, prečo všetky filmy o ženskom striptíze stoja za vedro plné sra... no nič. STRIPTÍZ je film z obdobia, v ktorom bola Demi Moore obrovská hviezda a za to, že sa pred kamerou vyzliekla, vyinkasovala na tú dobu rekordný, 13-miliónový honorár. Neviem, či producenti výsledok videli, ale ak mali odvahu, asi si položili otázku, prečo sa Demi Moore vo filme, ktorý sa volá STRIPTÍZ, v ktorom hrá striptérku a za ktorý jej vyplatili šťavnatú sumu 13 miliónov dolárov za to, aby sa vyzliekla, tak prečo sa Demi Moore v tomto filme takmer vôbec nevyzlieka (!). Je tu možno tridsať sekúnd bradaviek, inak len samé nudné tance, trápny scenár o zlom otcovi a unesenej dcére a nadržanom šialenom boháčovi. Mizerne hrajúci herci, neskutočne nezáživný scenár, mdlá réžia. Paradoxne, hoci je STRIPTÍZ považovaný za prepadák, na rozdiel od SHOWGIRLS to v skutočnosti vôbec nie je pravda a pri nie práve najväčšom rozpočte 40 miliónov ich nakoniec na celom svete zarobil slušných a pekných 113. Nie, že by si ich zaslúžil. Ale Hollywood nie je spravodlivé miesto. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jediná dobrá věc na tomhle filmu je Burt Reynolds, kterej si tu střihl jednu ze svých nejztřeštěnějších postav, jakou znám. Vždycky jen tvrdý bouchače a detektivy a takhle najednou tohle. Jo a ještě něco, tenhle film je stejně erotickej nebo lechtivej, jako Playgirls (odkaz zde na jedničku a zde na dvojku) s Michaelou Kuklovou. Ne že by to bylo to jediný, co jsem od tohohle filmu čekal, ale když už tam není žádnej skvělej příběh, herci se taky nepředřou a ještě k tomu je to strašně nudný, tak co už by to mohlo pozvednout? Možná Michaela Kuklová nebo Simona Chytrová, i když i o tom pochybuju. Tenhle film by možná byl i pod jejich úroveň. No, možná. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní bizár s osvalenou a vysilikovanou Demi, která bohužel není kdovíjak sexy a ani to tancování jí moc nejde. O herectví nemluvě. Brutálně over-the-top Reynolds a Patrick z tohohle šíleného mixu striptýzové podívané, sociálně-rodinného dramatu a trapné komedie vycházejí když ne nejlíp, tak aspoň tak nějak nejméně zapomenutelně. Finále s cukrem je vrchol! Verhoevenovým Showgirls dám přednost vždycky. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

V podstatě kultovní film. Řekl bych, že je skutečně málo lidí, co tenhle film ještě neviděli, ale co nadělat, když je to prostě neuvěřitelná nuda. Herecké výkony neoslní a musím se přiznat, že ty dvě hvězdičky dávám hlavně kvůli Demi Moore, která je tady neuvěřitelně sexy jako nikdy předtím. Bez Demi Morre by ale tohle byl naprostej odpad. Docela škoda.. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nečíst před sledováním filmu všechny ty uštěpačné komentáře, byl by to patrně kandidát na odpad. Ale i tak mě ta scénáristická a režijní bezradnost docela zaskočila. Producenti museli být raněni slepotou...Odpustil bych naprostou absenci humoru a napětí, ale že je možné natočit tak asexuální příběh z prostředí striptýzového baru, to je svým způsobem fascinující. Demi Moore sice nehraje skvěle, ale odvádí svůj standart, což se o všech učinkujících říct nedá. Celkový dojem 20 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JSTE ERIN GRANTOVÁ?" "NE, BARBARA BUSHOVÁ." "A VY JSTE KDO?" "GEORGE BUSH." Fajn komedie, která jen klame tělem. Tedy striptýzu i koz Demi Moore si tu užijete ažaž, ale scénář je dost naivní a jeho žánrové přesahy matou. Velezábavné vedlejší role Reynoldse, Rhamese a Patricka a navrch zjištění, že holky od tyče jsou lidské bytosti. Kdo by to byl řekl. "POLIB MI PRDEL!" "TAK MI JI NASTAV." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezdařilý mix komedie, krimi, rodinného dramatu kolem tyče z nerezu a silikonu, co by stačil na zaspárování nejméně čtyř koupelen. Zájem o tuto nechtěně úsměvnou marmeládu ze Zlatých malin se tak může smrsknout maximálně do dvou vztyčných bodů. Ukáže Demi obě dvě uměle vypěstované samičky domácího přežvýkavce dělajícího zarputile méé? Jistě a to hned několikrát. A co budoucí intimní skrýš pro neposedného Juniora vlastněného panem Ashtonem Kutcherem? Tak to bohužel, asi zakázal taťka Bruce.. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Príklad úplného hereckého a filmárskeho dna a toho, kam až môže nádejná herečka klesnúť. Na úplné dno a aj to za vidinou chabého honoráru. K deju a trápnosti scenára sa nejdem ani vyjadrovať, škoda aj ďalej písať. 5%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Scénář je vážně vážně hrozný,třeba je chyba v dabingu,ale víceméně o tom pochybuji.Jinak je to dobré,možná zde trochu podceněné.Spousta podobných příběhů,tudíž předvídatelných,tu má mnohem víc procent,ale to záleží asi na tom,jak se kdo z Vás vyspí (nebo nevím).Mě to kromě špatného scénáře a hrozný hudby bavilo a bavit bude asi vždycky. ()

Reklama

Reklama