Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nečíst před sledováním filmu všechny ty uštěpačné komentáře, byl by to patrně kandidát na odpad. Ale i tak mě ta scénáristická a režijní bezradnost docela zaskočila. Producenti museli být raněni slepotou...Odpustil bych naprostou absenci humoru a napětí, ale že je možné natočit tak asexuální příběh z prostředí striptýzového baru, to je svým způsobem fascinující. Demi Moore sice nehraje skvěle, ale odvádí svůj standart, což se o všech učinkujících říct nedá. Celkový dojem 20 %. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní bizár s osvalenou a vysilikovanou Demi, která bohužel není kdovíjak sexy a ani to tancování jí moc nejde. O herectví nemluvě. Brutálně over-the-top Reynolds a Patrick z tohohle šíleného mixu striptýzové podívané, sociálně-rodinného dramatu a trapné komedie vycházejí když ne nejlíp, tak aspoň tak nějak nejméně zapomenutelně. Finále s cukrem je vrchol! Verhoevenovým Showgirls dám přednost vždycky. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

No teda, hodnocení blížící se černý barvě si tenhle snímek fakt nezaslouží. Příběh nemá Oskarový ambice, ale v rámci béčkový produkce neni až tak blbej a když už nic jinýho, tak je zábavnej. Dyť se tu přece věčně svlíká Demi Moore a její další známý buchty z "Chtivýho Bobra", Burt Reynolds se promenáduje pomazanej vazelínou, Robert Patrick je otec roku a Ving Rhames hlásí jako o život. Třetí hvězda putuje za počet odhalenejch hrudníků a hlavně taky proto, abych snímek podpořil a pomoh ho udržet dál od hrozící černý propasti. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

V podstatě kultovní film. Řekl bych, že je skutečně málo lidí, co tenhle film ještě neviděli, ale co nadělat, když je to prostě neuvěřitelná nuda. Herecké výkony neoslní a musím se přiznat, že ty dvě hvězdičky dávám hlavně kvůli Demi Moore, která je tady neuvěřitelně sexy jako nikdy předtím. Bez Demi Morre by ale tohle byl naprostej odpad. Docela škoda.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Proboha, to byla kravina! Musím říct, že to bylo komediálnější než bych čekal. Obzvláště ten naprosto nesmyslný, přetočený konec. To jste si mysleli, že vidíte úplně jiný film. Příběh nic extra, jasně. Herecky naprosto tragédie! Demi Moore se určitě hodí na to, aby hrála vychcanou striptérku, to jo, ale určitě se nehodí na to, aby zároveň hrála starostlivou matku, kterou vyhodili od FBI, a proto ukazuje prsa. Burt Reynolds, to nepochopím! Naprosté zneuctění výborného herce. Ovšem koho musím nutně ocenit, tak je "George Bush" Ving Rhames! Ten byl naprosto bez chyby. I hudba Howarda Shore byla skvělá, ovšem někdy byla také trochu mimo a spíše to vypadalo na OST k Pánu prstenu než ke Striptýzu. Pro mě naprosto neskutečně hloupý projekt. Ovšem bylo to tak blbé, že ty dvě * tomu dát musím. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V původním traileru je vidět záběr s Ving Rhames a Tiffany Towers, který se ale neobjevil ve filmu. Tento záběr totiž pocházel ze závěrečné scény, která byla přetočena potom, co se nelíbila zkušebnímu publiku. Původně se scéna odehrávala v poli cukrové třtiny, nakonec ale byla přesunuta do domu s cukrem. (HappySmile)
  • Ve scéně v obchodě s videem můžete vidět spoustu filmů od studia Castle Rock Entertainment. (HappySmile)
  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)

Reklama

Reklama