Reklama

Reklama

Asterix a Galové

  • Francie Astérix le Gaulois (více)

Obsahy(1)

Románi se zoufale snaží odhalit tajemství nadpozemské síly Galů. Jistý románský vůdce se prostřednictvím špióna dozví o zázračném nápoji a má na získání receptu opravdu silný zájem. Chce ho totiž využít pouze pro svůj vlastní prospěch a dostat se tak až na trůn samotného Cézara. Popletený Getafix mu sice uvaří zázračný nápoj, ale s úplně jinými účinky! Náš hrdina Asterix ho doručí - nápoj s neuvěřitelně silným účinkem, od kterého vlasy rostou, rostou a rostou... Umíte si představit ještě víc zábavy? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)


V českém znění: Libor Terš (Asterix), Jan Schánilec (Obelix), Dalimil Klapka (Panoramix), Ladislav Županič (Julius Caesar), Bohumil Švarc (Caius Bonus), Miroslav Vladyka, Jiří Bruder, Mojmír Maděrič, Jan Sedliský, Zdeněk Hess (Abradacourix), Ladislav Gerendáš, Miloslav Študent, Jiří Havel, Jiří Ptáčník (Vypravěč a titulky) a další

Překlad: Soňa Nigrinová
Dialogy: Bohumíra Peychlová
Dramaturgie: Lenka Šmídová
Zvuk: Leoš Martínek
Střihová spolupráce: Marcela Saboová
Asistentka režie: Hana Somolová
Výroba: Zuzana Trymlová
Režie: Jiří F. Svoboda
Připravila: Tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského, Česká Televize 1995
http://dabingforum.cz

Související novinky

Zlín Film Festival s vůní  Francie

Zlín Film Festival s vůní Francie

04.05.2016

Filmové cestování po Evropě pokračuje letos výletem do provoněné Francie a Zlín Film Festival odtud přiveze návštěvníkům více než 40 archivních i nejnovějších filmových počinů. Sekce Dny francouzské… (více)

Reklama

Reklama