Reklama

Reklama

Nejstarší syn spořádané rodiny šokuje své rodiče nastávající svatbou. Otřesený otec se proto rozhodne, že alespoň svému mladšímu synovi uštědří lekci výchovy ohledně žen, aby nedopadl jako jeho starší bratr. Hlava rodiny ovšem ženy značně podcení, a proto ještě netuší, co ho s výchovou mladší ratolesti vůbec čeká. (MVanis)

Recenze (4)

lake-lake 

všechny recenze uživatele

tenkrát povinný pubertální úlet, aneb nejjednodušší cesta, aby rodiče klukovi tolerovali holku, je předstírat homosexualitu. jen by mě zajímalo, jestli i v původním znění se krasavice vyvolená jmenuje "Remoska" ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie s geniálním Větrovcem, jehož ústy promlouvá známý herec Pierre Tornade (Sedmá rota...). Oba synové jsou perfektně zahraní, povedl se i výběr dívek (Remoska se pořád svlíká, nádherná je i Francesca / Sabine Rivolier). Scénář a dialogy (K. M. Wallo) jsou jednoduše perfektní. Stopáž krásná, na tohhle se rád podívám znovu. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Pěkně francouzské, připomíná mi to styl a humor Didiera Kaminky, např jeho Nenapravitelní apod. Vzácné vidět P. Tornade v hlavní roli. Byť to není zase tak oslnivý a vtipný film jako třeba od F. Vebera, apod., člověk si u toho hezky odpočine a pousměje se nad lehkostí a naivitou tvorby 70. let. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Pierre Tornade hraje otce, jehož starší syn se musí ženit a aby mladší potomek nedopadl stejně, dostane přísný zákaz styku s děvčaty. Mladší syn však doma předstírá, že je homosexuál, takže se rodiče rozhodnou ho "přeorientovat" správným směrem...Téma skutečně jednoduché komedie by mohlo vést na vulgární plochu, naštěstí se tvůrci tomuto směru vyhnuli. Filmu dominuje Tornade (stejně jako v českém dabingu Josef Větrovec), kterému zdatně sekunduje komička Michele Luccioni v roli starostlivé manželky. Něco takového si představuji pod termínem lehká letní komedie. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama