Plakáty
Nejstarší syn spořádané rodiny šokuje své rodiče nastávající svatbou. Otřesený otec se proto rozhodne, že alespoň svému mladšímu synovi uštědří lekci výchovy ohledně žen, aby nedopadl jako jeho starší bratr. Hlava rodiny ovšem ženy značně podcení, a proto ještě netuší, co ho s výchovou mladší ratolesti vůbec čeká. (MVanis)
lake-lake
tenkrát povinný pubertální úlet, aneb nejjednodušší cesta, aby rodiče klukovi tolerovali holku, je předstírat homosexualitu. jen by mě zajímalo, jestli i v původním znění se krasavice vyvolená jmenuje "Remoska"(6.7.2011)
Ksukol
Jde o svěží a zábavnou francouzskou komedii, dnes patrně už nenatočitelnou, na to je povážlivě lehkovážná. Pohrávat si na veřejnosti se sexuální orientací není ani dnes u mládeže nic výjimečného (viz jistý český bojzbend), ale aby se těžce zamilovaný mladík vyspal s první holkou, která mu vleze do postele a neměl s tím problém, to už je na pováženou. A aby se rodiče snažili předělat svého homosexuálního syna na normálního a dokonce se radovali, když se ukáže, že šlo jen o hru, to už si dnes vůbec nedovedu představit. Je to zábavný film o vztazích rodičů a dětí, který se zdařile vysmívá našim představám o homosexuální menšině, což je téma stále zajímavé, neboť jediné zlepšení je patrné u výkřiku zlé sousedky o synech teplouších. Toho by se dnes už asi opravdu neodvážila, neb by jí to k ničemu nebylo. Pointa je vtipná a nezbývá než dodat, že bychom si měli promluvit jako chlap s chlapem, aby nedocházelo ke zbytečným nedorozuměním.(18.12.2011)