Reklama

Reklama

Ernest ve vězení

  • USA Ernest Goes to Jail (více)

Obsahy(1)

Namiesto smrti a večného odpočinku sa dočkal supersily. Áno, je to tak. Len čo si Ernest sadol na elektrické kreslo vedel, že to nie je naposledy. Namiesto smrteľnému šoku tento muž nadobudol mimoriadne schopnosti. S poľahky zdolanou prekážkou, ktorá mu bránila úteku z väzenia za chrbtom beží prekaziť plány mafiána Nasha vylúpiť banku. Ernest je nezastaviteľný, ale oni o tom ešte nevedia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně zapomenutý film. Ani nevím jestli se v posledních letech reprízoval. Myslím, že ne. Je to škoda. Ernest se prostě povedl. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

V dětství byl Ernest ve vězení jedním z mých nejoblíbenějších filmů a dodnes ho mám nahraný na kazetě. A i po letech se u něj pořád skvěle bavím. Nechápu zdejší i imdb špatné hodnocení… Netvrdím, že je to dokonalý film, ale objektivně na něm nevidím nic zas tak špatného. Sehraná dvojka bankovní ochranky Chuck a Bobby, trestanec Lyle, rozený sympaťák a dobrák, Jim Varney ve výborné dvojroli Ernesta P. Worrella a tvrďáka Nashe, a v neposlední řadě Ernestův boží pes a byt plný zlepšovků ála Pee-wee nebo Wallace a Gromit, které ovšem mají vždy nějakou tu technickou chybičku, jsou podle mě zdrojem spousty dobrých gagů. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ernest se s fyzikálními zákony prostě nesere. Také jsem film viděla jako malá a některé věci jsem si z něj pamatovala. Teď jsem se na to koukala po letech a surrealistické temno střídalo zběsilou jízdu. Některé scény mi přišly velice absurdní, až snové. Mylsím, že tento film je na dvakrát - pro malé děti a pak až vyrostou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po tomhle filmu už si říkám, že Ernest jako postava má trochu smysl, ale je to hlavně díky konfrontaci se svým dvojníkem. Není to v tomhle ohledu skvělé, ale jsou zde nápady, které mohou být trochu překvapivé a ve své bizarnosti do normální komedie nezapadají. Jim Varney není pro každého, ale někoho bavit bude. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva díly Ernesta a tento se mě velice líbil. Skvělá komedie pro menší diváky (mě mohlo být tak 13let když jsem ho viděl). Ale i dospělí se můžou bavit dobře (třeba Ernestovi pokusy uprchnout z báně jsou dokonalé). ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jak si to pamatuju tak to byla skvělá jednoduchá sranda a kdyby to dávali v televizi tak si to zase zkouknu. Naposledy sem to viděl asi před pěti lety a bavil sem se výborně ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Treti film o Ernestovi je urcite na tom lepsie, ako predosle dva diely, ktore sa zaoberali viac pre oko detskeho divaka. Filmu to prospelo a cele to vyzeralo viac komedialnejsie a nie tak detsky. Aj tuto je Ernest trapny, hlavne tie jeho grimasy, ale obcas to vyzeralo komedialne a sceny s nim boli aj na zasmiatie. ()

Reklama

Reklama