Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trenér Hrouzek je zpět a čeká ho skutečná výzva. Do týmu mu přichází hokejová lajna ze země, které hokejový Bůh nepřál… (Televize Seznam)

Recenze (21)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slušný nástup. Ukázky byly rozpačité, ale zatím to funguje slušně. Domnělá „nenávist" ke Slovákům je samozřejmě přehnaná, ale pro další díly má svůj klíčový význam. Nic však nemění na tom, že když přijdou kluci ze slovenské nejvyšší ligy k nám, většinou se bohužel nechytají (Hrouzkovy obavy jsou na místě). Ale to je zase jiný příběh. Snad se bude kvalita třetí sezóny držet aspoň na této úrovni. Zatím solidní čtyřka. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozjezd to nebylo špatné. Jsou tu témata, která vypadají slibně, upoutávky také lákají na fajn podívanou. Některé vtípky tu byly slabší, např. na první zhlédnutí kritika Slováků a slovenského hokeje mě moc nerozesmála: jasně, Slavia a Poprad je rozdíl, stejně jako naše nejlepší ligy jsou kvalitou jinde, ale zde to bylo už moc přemrštěné. Snad se ale 3. sérii bude dařit. Luboš Hrouzek si to zaslouží. :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som otvorený akémukoľvek humoru a ani sa necítim urazený, ale musí to byť vyvážené. je mi jedno, ak Čech priateľsky podpichne Slováka, je to v pohode, nehrajme sa na majstrov sveta, ale tu to už Kolečko preháňal. Polovica skečov je len o ponížení bratského národa a ako tu niekto napísal, toto by si voči Cigánom alebo Černochom určite nedovolil. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli je tohle ještě humor. Argumentaci, že se jedná o oddechový komediální seriál, nemohu přijmout stejně jako celé pojetí této seriálové trapnosti. To co si zde tvůrci dovolují, například ke Slovákům, by si k cikánům či černouškům rozhodně nedovolili, i když je evidentní, že hlavní hrdina je primitivní magor. Přívětivý styl Okresního přeboru zde rozhodně nečekejte. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažký podpriemer, ktorý ako správne napísal Cheeter zosmiešnil iba svoj vlastný národ. Ktovie, možno keď sa ma najbližšie budú pýtať na cestu v Slovenskom Raji alebo Vysokých Tatrách najlepší turisti zo všetkých krajín sveta pošlem ich presne opačným smerom, aby sme si zase raz v správach pozreli ako naši záchranári vyťahujú z nejakej rokliny našich milovaných susedov. Alebo je možné že si spomeniem práve na neho a ďalších skvelých užívateľov spoza rieky Morava a naozaj im pomôžem...na záver správa z tisku. obidve delegácie potom položili vence k hrobu neznámeho vojaka.Ale myslel som inú...Hokejisti slovenského majstra MsHK Žilina prekvapujúco vyhrali v druhom zápase Európskeho pohára majstrov v Petrohrade nad Spartou Praha 4:2. Pomer striel bol pritom 52:14 pre Spartu..a prehrať so Žilinou, tak to je hanba aj pre HC Dolný Kubín... ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi slabé druhé sérii přichází třetí, tak snad nás nezklame. První díl sice vypadá celkem ok, ale aby se to alespoň trochu přiblížilo první Lajně, musí kluci jedni ušatí ještě hodně přidat... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Medvědi. Boston Bruins.“ Hlášky hlavného hrdinu nezmenené, stále z rovnakého súdku, stále pobavia diváka. Epizóda je nimi narvaná, takže o zábavu znova núdza nie je. Trápny moment som našiel hlavne pri vykreslení manželiek slovenských hokejistov. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dík! Skrz ten závěr se budu pecat pokaždé, když si na to jen vzpomenu. Lidi zlatý, Lajna je fakt výborná, Lajngoš je výbornej, kdybyste ho neměli, tak byste si ho museli vymyslet, je super, že se do toho tak položil. Těším se na další díly. 👍 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrouzek se po 2 letech zase ozývá s dalšími trefnými džouky na (nejen) český hokej, na jejichž pozadí se ovšem dostavuje bohužel i ten typický český trapnohumor, který hlavně z úst Hany Vágnerové zní extrémně uměle a díky tomu všelijak, ale rozhodně ne vtipně. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky jsem čekal a čekal... a je to tady... Lajna 3 je tu. Když jsem tenkrát viděl první díl celé Lajny, nikdy bych nevěřil, že budou tři série. Ať si každý myslí o mně co chce, ale Televize Seznam a TV JOJ jsou borci. Musím říct, že ochutnávka třetí řady vypadá nadějně a už se nemůžu dočkat na ten zbytek. Myslím, že role trenéra Hrouzka čekala na Jiřího celý život, protože to je prostě něco... Já jsem zatím spokojen - 75%. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

DOSLOVA  uřvaný  rozjezd . Ubohé  a  slabý  odvar  , na rozdíl  od  první  série  z  Havru ,  tedy  Havířova  . Pro   mne  zklamání .  No  uvidíme  co  bude  dáááál . ()

poric 

všechny recenze uživatele

Říká se že každé pokračování jen vaření z vody, to ovšem u lajny neplatí. Opět nás pobaví nové hlášky a vtipy o našem hokejovém rybníčku . Langmajer se snad pro roli Hrouzka narodil a Deniska jakbysmet ( teda Hanka :-D ) každopádně doporučuji shlédnutí a díky za Luboše Hrouzka !!! ()

davidson99 

všechny recenze uživatele

Po dvou letech opět na ledě! Hláška za hláškou a atmosféra v kině skvělá! Chtělo by to i následující 4 díly do kina! Bál jsem se, že seriál bude mít sestupnou tendenci, ale první 4 díly mohou konkurovat i první sérii! Jelikož žiji hokejem od malička, je tento seriál pro mě povinnost. ()

Reklama

Reklama