Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

krtek138 

všechny recenze uživatele

Říká se, že sto lidí - sto chutí. Ale vážně by mě zajímalo, koho tohle bavilo sledovat. Příběh, herecký výkony a “humor” je v takové podobě, že mě to až uráží. Tři díly a stop, takový masochista zas nejsem. Arnold v seriálové podobě odchází proti Stallonemu drtivě poražen a já si jdu rychle pustit Prima Cool, kde je Terminátor, protože tohle vážně bolelo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sylvester Stallone má Tulsu King, Jean-Claude svého Van Johnsona a Arnie bohužel FUBAR. Znáte to: zasloužilý agent CIA Luke se chystá do důchodu, ovšem je tu ještě jedna fuška, která ho donutí přehodnotit plány. Zatímco se těšil, že získá zpět lásku své exmanželky Tally, zjišťuje, že zpravodajská služba bez jeho vědomí naverbovala i jeho dceru Emmu, o které navíc zjišťuje, že pije, používá sexuální pomůcky, mluví sprostě (ale rovněž má talent i ambice). Po úvodním šoku a srovnání se s novou realitou si naopak ona postupně uvědomuje, že opakuje chyby svého otce, který kdysi také stavěl kariéru na první místo. Bezpáteřní Netflix to dál zoufale zkouší. A tentokrát do toho namočil samotného Arnolda. Netflix má navíc tu drzost, že v roce 2023 přináší absolutně průměrnou akci s mizernými efekty. A navrch hromadu klišé, hodně utahaných scén, banální žánrové konflikty i zbytečné vedlejší postavy. Právě minipříběhy postav ze CIA týmu nejsou nijak nosné, vesměs spíš otravné. O komediální rovině raději nemluvím, povede se jeden joke z pěti. Obecně po památnější scéně (a nemusí být akční) bychom pátrali marně. Přitom z Arnolda srší energie a před kamerou je jednoduše středem pozornosti. A navíc tvůrce Nick Santora je podepsaný třeba pod nedávným řízným Reacherem. Mnohými omílané Pravdivé lži jsou samozřejmě úplně jiná liga. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Aj ako výplachová kulisa a podmaz popri práci mi to prišlo ako totálne premrhaný čas. Scenáristická bezradnosť, sústavná trápnosť, neschopnosť napísať jedinú vetu, ktorej by nechýbala logika, alebo ktorá by nelízala bahno telenoveláckeho dna. Aj môj blbý zlozvyk dokončiť všetko rozpozerané, to teraz uvedomele vzdal po 5. epizóde. Toto sa nedalo. Aj jedným okom to bolelo sa dívať na dreveného Arnieho, ako je nad jeho limity, keď sa snaží o nejaké vážne rodinné drámo. Ešte horší pohľad, než keď sa o herectvo snaží Keanu. No a zvyšok xichtov sú len ochotnícki drevení tragédi, ktorí vás celý čas viac (Roo), či menej (Emma) serú a ktorí vám tiež "nepredajú" jedinú hlášku, lebo humor je predvídateľný, chabý a niekde na úrovni prvého stupňa základky a ani jediný krát som sa nezasmial. ()

Massaro74 

všechny recenze uživatele

Přestárlý Arnold v roli agenta CIA před důchodem, který bere ještě poslední misi, při které zjišťuje, že i jeho dcera pracuje pro CIA... Béčkový a místy až céčkový akční seriál, který nabídne to, co se dá ve filmu stihnout do 2 hodin. Stopáž 8 dílů je zbytečně dlouhá, plná hluchých míst, a když už dojde na střílečku nebo honičku autem, tak to je jak v českém filmu z 90-tých let. Jediné, co u mě drží seriál na 2 hvězdách je slušný humor a občasné hlášky od všech členů CIA party.. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu působil hodně neohrabaně a lacině. Postupem času i přes hroznou vizuální stránku se mi líbili dialogy mezi Arnoldem a krásnou Moicou Barbaro - no barbarská moc není. Celkově to nebyl špatný seriál, ale druhou serii i přes otevřený konec moc nečekám. Jestli to je zbytečný seriál? asi ano. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama