Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učeň přezdívaný Píďa se ocitne mezi hvězdami populární hudby. Najednou je z něj klikař šťastně se zamiluje, cizí lidé mu neustále nutí stokoruny a kam přijde, tam někdo slavný zpívá... V této optimisticky laděné růžové hudební skládačce z prostředí mládežnických klubů a zákulisí uvidíme tehdejší špičky naší populární hudební scény, hrají tu orchestry Ladislava Štaidla, Františka Ringo Čecha, Country beat Jiřího Brabce a další. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Pro ty všechny "uvědomnělé" členy EU a voliče TOP 09, co dávají odpad! Chápu vaši frustraci, že vám nikdo ještě nic nenatočil podobného s Evou Farnou a Sámerem Issou, ale pokud příště pořádně přesvědčíte bábu, tak to bude, ale bude to fakt stát za h...o!!!!

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Nechápu v komentářích tolik záporných reakcí, zřejmě dotyční nikdy neviděli žádný jiný zahraniční hudební film (namátkou nějaký s Elvisem Presley), protože by pak věděli, že vůbec nejde o děj, ale jen a pouze o hudbu. A té se tady nic vytknout nedá.

Svata

Svata (hodnocení, recenze)

a32100 : je fakt, že ta doba nebyla žádná hitparáda, ale 90 procent filmů ČSSR bylo lepších než dneska...

Drobeček

Drobeček (hodnocení, recenze)

Uvědomte si, že film byl natočen těsně po "normalizaci" a z tohoto pohledu mu dávám 3*. Chápu některé z Vás že z dnešního pohledu si nezasouží ani *, ale berte v úvahu dobu kdy byl vytvořen a co se smělo točit.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

zábavný, hudební film. dva mladičtí učni jdou poprvé na rande, a Píďa se náhodou (prostě pohádka), dostane k interpretům naší popové i jiné scény :-) je to milý film. normální zábava. ne filmy dneška, kdy člověk neví, jestli má zvracet už po úvodu nebo to ještě pět minut vydrží. není tam žádná politika, antikomunisti si ji zase vycucávají ze vzduchu. dnes už nikdo není schopen milé filmy natočit, z toho je mi zle.

Reklama

Reklama