Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní sračka a totální dno kinematografie. Pokud jste mentál nebo feťák s totálně vyfetovaným mozkem, tak se možná sem tam zasmějete. Nečekal jsem od filmu prakticky nic, ale on dovedl být mnohem horší než nic. Příběh totálně nudný a vtipy absolutně ubohé. Aby člověk stvořil něco takové na to musí být řádný kokot. Absolutní odpad! ()

RendaVahala odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, a to ještě dlouho budu mít výčitky svědomí, že jsem se na to vůbec díval. Mlčení šunek je prozatím nejhorší film, který jsem kdy viděl. V žádném případě nechápu Ezio Greggio, jenž toto režíroval musel se ještě sám obsadit v tomto filmu. To není dobrá kombinace. A navíc vůbec neměli na můj krásný film Mlčení Jehňátek.. Tohle parodovat nemuseli, za to je nemám rád... ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ach, jedno veľké plus tento nepodarok má, keď niečo takéto vidím, oveľa viac si vážim vydarené paródie ako je séria Naked Gun alebo Hot Shots, ktoré sú proste aj po toľkých pozretiach vždy úsmevné. Mlčanie šuniek nie je smiešne, je to trápne. 1* však dávam za pár scénok, kde sa mi ústa našpulili aspoň trochu do niečoho, čo vypadalo ako slabý úškrn. ()

me3x® 

všechny recenze uživatele

Ja tomu dávam 5* z čisto subjektívnych dôvodov. Oboznámim vás. Presne druh filmu na ktorý musíte byť poriadne v nálade. A to sme práve mali na intráku chodbovicu, keď sme si toto pustili. A tie neskutočne plytké scény a hlášky sú ako vyšité pre takúto situáciu, totižto keď máte v sebe zopár pohárikov a jointov. heheheehe... no proste, ako dobre, že sem tam sa natočí taká blbosť, ktorú pochopí aj človek s obmedzeným vnímaním. "Toto nie je motel, ktorý sa volá cintorín, ale cintorín, ktorý sa volá motel!" "ten človek prekračuje ešte aj gravitačné zákony..." ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

v dobe keď vznikol (na konci zlatej éry paródie: druhá polovica 80. až prvá polovica 90. rokov) by sa tento film pokladal za priemernú paródiu, možno až podpriemernú . . . bohužiaľ však v tejto dobe strašného množstva príšerných paródií je aj tento kompost skvelou paródiou. Hlavne hezounský ksicht Billyho Zanea hádžuci celkom dobré grimasy vo vhodnom čase či maličké detailíky a vtipné drobnosti, aké sa už dnes neuvidia vedia potešiť. Inak ale . . . čo ja viem? Silvestrovský štandard ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)
  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama