Reklama

Reklama

Sami a spolu

  • USA Alone Together
Trailer 1

VOD (1)

Když se v New Yorku začne šířit pandemie coronaviru, June se rozhodne odjet s přítelem na venkov. Ten se k ní nakonec nepřipojí a kvůli nedorozumění musí pronajatý dům sdílet s jiným mužem... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jediná, kdo se dnes díval na televizi, ještě před dvěma hodina byl u hodnocení průhledný rámeček... :)  A jak teda? ***** Ano, je to vlastně jenom další varianta na téma "dva omylem/náhodou/osud se nudil" skončili na místě, kde by se jinak zrovna tyhle dva nesešli. Ale v době covidu. Tohle je film o dvou normálních dospělých lidech, kteří na uzavřeném prostoru řeší svoje problémy, sny, naděje a budoucnost, a strach ze současné situace. Je to takový malý ostrůvek. Ale co se stane, když tu samotu naruší realita? A je to fakt realita nebo jenom to, co nazýváme realitou, abychom večer v klidu usnuli, protože lžeme sami sobě? Celý tenhle film je postavený na dialogu, který dává smysl a je hezky vidět to, jak je rozdělený na ty tři pomyslé části. Alone. Together. Alone Together. Tohle se moc povedlo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dalo se to čekat... Dva se potkají, oběma jim vztahy haprují, a tady mají na sebe čas a zjistí, že se jim líbí být spolu. Prostě normální. Ta pandemie kolem je jen kulisa. Te útok černého sobce na manipulativní zakomplexovanou hodnou holku dopadne (SOPILER) nakonec dobře, ale v reálu skoro vždy špatně. Obvykle to doprovází mlácení a zdrogování. Holmes-ová chtěla ukázat, že nebyla jen manželka Cruise. Že má navíc. Moc nemá, ale za solidních 50% to je. Na jedno kouknutí a dost. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Prázdné nudné neoriginální dialogy, odfláknuté detaily (ona byla "bez mejkapu"? Se stíny na víčkách a rtěnkou, řasy ani nezmiňuju), jsou to drobnosti, ale snižují hodnotu celého filmu. Stejně odfláknutý český dabing (asi někomu nestálo za to opravovat přeřeky a špatné pády ve větě), což ale zdaleka není jen u tohoto snímku. Pořád jsem čekala na nějaký zlom, něco, co by zaujalo, ale byla to nuda až do konce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama