Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak již název napovídá, jedná se o kompilaci videoklipů kapely Depeche mode ze zmíněného období. Vyšla ve dvou verzích, z nichž ta jednodisková obsahuje sadu videoklipů od několika režisérů, jimž samozřejmě co do množství vévodí dvorní spolupracovník skupiny Anton Corbijn. Jako bonus je zde dokument o historii kapely režírovaný Svenem Hardingem. Dvoudisková verze obsahuje totožný disk a nabízí druhý, kde je k nalezení několik speciálních videoklipů navíc a tři tzv. electronic press kity (EPK – sada promo materiálů v elektronické podobě).

Tracklist:

Disk 1: 1. Stripped
2. A Question of Lust
3. A Question of Time
4. Strangelove
5. Never Let Me Down Again
6. Behind the Wheel
7. Little 15
8. Everything Counts (live)
9. Personal Jesus
10. Enjoy the Silence
11. Policy of Truth
12. World in My Eyes
13. I Feel You
14. Walking in My Shoes
15. Condemnation (live)
16. In Your Room
17. Barrel of a Gun
18. Its No Good
19. Home
20. Useless
21. Only When I Lose Myself
22. Depeche Mode: A Short Film

Disk 2: 1. But Not Tonight (z filmu MODERN GIRLS)
2. Strangelove ´88 (US version)
3. One Caress (US video)
4. Condemnation (Paris Mix)
5.Violator (EPK)
6. Songs Of Faith And Devotion (EPK)
7. Ultra (EPK) (J.Connor)

(více)

Recenze (33)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická hudobná skupina Depeche Mode je absolútnym vrcholom toho najkvalitnejšieho synth popu. Sú to electronic popoví králi. Novoromantickí umelci. Už dávno sa z tejto formácie stala legenda a kult. David Gahan, Martin Lee Gore, Andrew Fletcher - to je Depeche Mode. DVD kolekcia ich oficiálnych, profesionálne natočených video klipov z rokov 1986 až 1998 obsahuje velice silné kúsky a nemala by chýbať v súkromnej zbierke žiadneho ich fanúšika. "DM: The Videos 86-98" **** ()

ROBOTER 

všechny recenze uživatele

Oficiální edice videoklipů kapely z období alb Black Celebration (1986) až Ultra (1997), tedy z pravděpodobně nejúspěšnější éry Depeche Mode. Těžiště tohoto souboru spočívá v režisérském umu Nizozemce Antona Corbijna, který je autorem drtivé většiny videoklipů z této kompilace. Spojení skladeb jako Strangelove, Personal Jesus, Enjoy the Silence, I Feel You či It's No Good se zrnitou a případně černobílou Corbijnovou kamerou zanechá opravdový zážitek i u ne-fanoušků! ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Další legenda ve svém oboru. Ty jejich černobílý klipy, to byl na svou dobu moc těžkej balon. Shake The disease (kterej tu však není), Stripped, In your room, nebo Policy of Truth, to je klasa. Hezká je i éra kolem roku 1993, kdy má Dave narostlý vlasy po ramena. DM nemají prostě chybu, ať si říká kdo chce co. ()

Depešák 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo je fakt paráda...Nádherné videoklipy a především klasika..Stripped-Depešáci v koženém rozbijí auta Question of Time-Motorka se prohánějící pouští do toho mix nějakého koncertu Personal Jesus-Kovbojové kdesi v hampýzu s pěknými ženskými Enjoy the Silence:Pozování kdesi na horách a král se sedátkem hledající ticho:-) ()

Hach 

všechny recenze uživatele

DM je mé mládí, tak asi nebudu moc objektivní:-) Depeche Mode mají obrovskou výhodu a tou je Anton Corbijn. Vlastně se dá říct, že Videos jsou hlavně o něm, s muzikou Depeche Mode. Kompilace klipů je vyvážená, parádně zabalená ale s průměrnými bonusy. Kdo má rád Antonovu práci a hudbu DM, tak neváhejte je to pecka. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Videoklip k skladbe "Behind the Wheel" sa natáčal v Taliansku a zahrala si v ňom aj talianska herečka Ippolita Santarelli, ktorá odvezie Dava Gahana na motocykli Piaggio Vespa. Vo videu môžeme vidieť aj legendárne mikroauto BMW Isetta z roku 1957, ktoré je odťahované traktorom Ferguson TEF 20. (Raccoon.city)
  • Vo videoklipe k skladbe "Strangelove" hrá modelka Nassim Khalifa, priateľka a múza režiséra klipu Antona Corbijna. Pózuje v spodnom prádle, na čo americká MTV namietala na odhaľujúce zábery modelky, a preto bolo video editované a zábery boli nahradené náhľadmi na kapelu. (Raccoon.city)
  • Vo videoklipe k skladbe "Stripped" môžeme vidieť hneď dva vozidlá z bývalého Sovietskeho zväzu. Na začiatku štartujú automobil GAZ 24 Volga z roku 1973 a neskôr celá kapela rozbíja Ladu 1200 z roku 1972. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama