Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seven Jones (Audie Murphy) je jako nový člen Rangers vyslán společně se seržantem Henesseym (John McIntire) dopadnout zločince Jima Flooda (Barry Sullivan). Při pronásledování je Henessey zabit a tak Seven pokračuje sám. Nakonec se mu Flooda podaří dopadnout. Zbývá ho jen dopravit zpět do Texasu. Cesta je dlouhá a respekt mezi oběma muži přeroste v přátelství. Přátelství, kterému se ovšem nakonec do cesty postaví fakt, že každý je na jiné straně zákona. (Mol)

(více)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Solídny western, hlavne vďaka Barrymu Sullivanovi, sympatickejšieho zloducha som už dávno nevidel, celý film ste na vážkach, či mu máte fandiť alebo nie. Naproti tomu Audie je vo svojej typickej úlohe a zostáva v tieni Sullivana. 70% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Další z řady Audieho westernů. Tenhle má ovšem skvělý příběh, kde se padouch spřátelí s rangerem. ()

Reklama

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Měsíc a půl před začátkem natáčení se Audie Murphy rozvedl se svou ženou. Během filmování si ovšem padli do oka s Venetiou Stevensonovou, se kterou byl téměř rok. Spojovala je společná láska ke koním. (Mol)
  • Postava, ktorú stvárňuje Audie Murphy, sa volá Seven Jones, lebo sa narodil ako siedme dieťa v rodine. V skutočnosti aj Murphy sa narodil ako siedme z dvanástich detí v ich rodine. (Dale)

Reklama

Reklama