Reklama

Reklama

Mag Singerová je matka sedmi synů. A když do Států přichází smutná zvěst, že jeden z nich, Percival sloužící u námořnictva, se mohl stát na středním Východě obětí teroristického útoku, sjíždí se celý rodinný klan zpět do rodného domu. Bohužel ale ani možná blízkost tragické zprávy nemůže zabránit, aby opět nedošlo k otevření starých ran a bolístek. Každého člena rozvětvené famílie se nějak dotkl život, každý si prožil alespoň jedno vlastní malé peklo a nyní dochází k finální konfrontaci, která může napáchat spoustu zla... ale kupodivu dokáže také v mnohém pomoci. A zatímco se ostatní hádají, vyklízí strachem ovládnutá Mag starou a nepoužívanou garáž, popíjí tequillu se svou potenciální snachou Cynthií a zjišťuje, že s ní má mnohem více společného, než by se mohlo zdát. V hlavní úloze v komorním rodinném dramatu exceluje držitelka Oscara Susan Sarandonová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa dostal k srdcu materstva a manželstva a ku všetkým frustráciám, ktoré k tomu patria.Príbeh bol vyrozprávaný citlivo. 6/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Izzyho Singera získal River Phoenix, avšak ten zomrel na predávkovanie drogami, a tak si túto postavu zahral Sean Astin. (beso74)

Reklama

Reklama